Dagens träning - Rygg och axlar

"Chins"
10reps på 30-35-40 (viktlättnad alltså)

Latsdrag fram
30(6reps)-27,5(6reps)-25(8reps)-22,5(10reps)-20(10reps)

Sittande rodd
10reps på 30-27,5-25-25-25

Ryggdrag
10reps på 25-22,5-20-20-20

Axellyft
10reps på 15-12,5-10-7,5-5

Ryggresningar
15x5

PW på bandet med backintervaller - 40min , 388kcal ??


Getting over you

Haft min sista körlektion. Eller, riktigt sista har jag ju imorn bitti innan uppkörningen. Gick väl okey i alla fall. Men efter missförstånd med pappa så var jag klar på gymmet redan halv 14. Kom precis hem, så ni kan ju räkna ut själva hur länge jag fick gå runt i kylan på stan . . . =/ Nu är jag helt slut. Psykiskt. Ska sova. Men måste vakna innan kl 20, för då är det I form med Anna Anka.

Jag ska tävla på söndag ?? Jolly anmäldes och kom med. Spår 6 på tillägg. Blir till att leda 3e volten ett kvarts varv före plus vända upp från springen... Känner mig inte alls i tävlingsform nu. Psykiskt - mår för dåligt, men det kan hinna vända! Fysiskt - på söndag har jag inte ridit på 3 veckor haha. Men jag har gymmat desto mer. Så får se om jag klarar av det. Vill ju.


Out of reach

Har härmed börjat med en sak. Eller två... Bara hoppas det blir bättre. Totalt överkörd är jag. Hoppade av på gymmet efter läkar-besöket. Gick ett tag på bandet. Sprang 5min på slutet. Usch. Noll energi. Mådde illa. Mår illa. Trött. Ont på många ställen har jag. Värst är som alltid - uppsvälld som en ballong =/ Hate this shit so much!!! Imorn ska jag in till stan för min förhoppningsvis sista körlektion. Har inte haft energi/ork/lust att gå igenom säkerhetskontrollen en enda gång. Kan den inte. Ingen aning om det ens. Kommer inte kolla heller. Det får gå som det går på onsdag. Funkar det så funkar det. Men är inställd på att få göra om det. Var minst sagt ett mirakel att jag klarade teorin. Fattar det inte. Med mina koncentrationssvårigheter, om alla bara visste hur jag verkligen mår. Men ändå klarade jag det. Kommer faktiskt inte oroa mig så mycket inför det. Är så mycket annat som surrar i mitt huvud ändå. Men nu är jag för en gångs skull trött. Eller trött är jag ju ofta, men känner mig riktigt sov-trött. Gick och la mig direkt när jag kom hem idag, sov 3h. Ligger väl minus 8275527402394023 timmar i livet. Sömn alltså.

Kommer nog inte skriva något imorgon bitti innan jag åker till stan. Men imorn ska jag bara köra ett gym-pass. Rygg och axlar. Vill. Love it.


Fuck this shit

Ja vad tror ni ?? Total katastrof sedan kl 18 igår kväll. Kan knappt röra mig ännu. Och snart ska jag till läkaren likabra.

Hoppas ni är nöjda nu. Vilka ni nu är ?? I och med detta tar jag också ett beslut. Ett beslut jag dock kommer försöka gömma för er. Bryr mig inte i om ni får reda på det heller. Kommer i alla fall göra så.

Hate this life.........................


Gone with the wind ?? Oh yes please

Det här skulle ju inte bli en sån där dag!!! Men jag kan fan inte låta mig påverkas av andra tydligen. Trots världens magknip (och allt annat "trevligt") så skulle jag försöka vara glad och positiv. Men nej... Det skulle jag inte få vara. Jag måste bortbortbort!!! Åhh om jag ändå inte varit så jävla dum i huvudet innan. Nu har jag i princip bränt alla broar, sabbat allt vad gäller precis allting. FY FAN vad jag HATAR mig själv. Skjut mig någon, snälla ?? Imorn har jag samtal, på tisdag har jag körtlektion, på onsdag har jag uppkörning... Gymma alla de 3 dagarna. Sen på torsdag då drar jag!!! Och jag bryr mig fan inte vart jag hamnar eller om jag har någon som väntar på mig eller ej dit jag kommer. Måste BORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Don't feel down now

The day after , or what ?? Försöker att inte se det så dock. Även om jag delvis är tillbaka på ruta 1 igen. Bad!! Menmen , bara kämpa på. Morgonpromenixade imorse, gick i alla fall att gå idag. Men ingen turbo-fart. ca 60min som alltid. Fixade sedan stallet, mockade, vägde upp hö. Har ny fräschat upp mig - duschade, rakade benen (hate it!), tvättade först håret med schampo, sen med balsam, sen med silverschampo 2ggr, sedan balsam igen. Inte blev det någon skillnad med silverschampo i alla fall. Funderar på att färga/tona håret ljusbrunt (lär bli brunt/mörk brunt då) och sedan använda silverschampo igen. Ska nog göra det sen någon dag, måste bara köpa hårfärg först. Efter det smörjde jag in hela kroppen med bodylotion som luktar äpple och vanilj. Är så svårt att få tag på saker som luktar vanilj tycker jag, gillar ju den doften. Ska snart övningsköra in till stan, vi ska lämna tillbaka hyr-filmer. Ska köra runt lite i rondeller och så också. Såg en rätt bra film igår - Vägen , hette den. Dock gillade jag inte slutet. Det var alldeles för ovisst.

Imorn blir det äntligen gym igen! =D Fy fan vad skönt det ska bli! Rygg och axlar står på schemat imorn - Just can't wait!


Fail but shape-up!!

Fail! I alla fall delvis. Blev lite panikartat där ett tag... Aja... Vill inte fortsätta. Slutade i tid. Dock mår jag himla illa nu plus har grymt ont i magen. Men vill som sagt i alla fall inge mer alls nu. Alltid något ?? Men ser detta som en fail-dag. Så upp i 8 felfria dagar kom jag, är inne på den 9e nu. Fan vilken magknip jag har =/ Helvete också!!

Jaha, dagen då . . . Upp efter alldeles för få timmars sömn. Ut i -15 för en promenix. Joootjena! Benhinnan så MORR MORR och det tog mig runt 60min att knappt gå 5km . . . Det var dagens träning det!!! =/ Frös typ halvt ihjäl. Sen mocka stallet. Fixade mig. Ned mot Birsta med mamma och Anna för att hämta upp Anette (mammas syrra) och Lina (våran kusin, lika gammal som Anna). Där tog jag över bilen och körde mot Birsta. Handlade inte så mycket - Läckra leggins från Rut M.Fl, Silverschampo, värmeskydd för håret, massa naturgodis och choklad (ajfan), några proteinbars, nagellim . . .

Okey fail . . . Men ingen katastrof än eller hur ?? Nej shape-up nu! Nya tag direkt!!!


Todays training - Ben och mage

Jag har såå ont i benhinnan ='( Så därför gick det ej att köra fullt ut. Plus en hel del saker gick inte att köra pga av navelpiercingen heller. Men fick ändå till ett finfint pass som jag är nöjd med:P

Uppvärmning - Intervaller på crossen - 15min , 246kcal (haha joo tjena)

Knäböj stång i smith
10x3

Knäböj med fri stång
10x3

Utfall
6x3 per ben

Bensträck
30(8reps)-27,5(8reps)-25(8reps)-22,5(8reps)-20(8reps)

Sittande lårcurl
30(6eps)-27,5(6reps)-25(6reps)-22,5(8reps)-20(10reps)

Liggande lårcurl
15(9reps)-10(10reps)-10(10reps) (Gick knappt att köra, kunde ej ligga på mage helt plus gjorde såå ont i benet)

Magmosaren
15x5

Mage sidan , 5kg hantel
13x3 per sida

Sittande mage
10reps 25-22,5-20
33x3 på10kg

Crossen luuugnt - 15min , 54kcal ??


Hot

Tagga inför veckas sista gym-pass! Idag blir det ben, mage i den mån det går. Har haft ont i benhinnan högra benet i några dagar nu. Gör ont som fan nu så morgonpromenixen imorse blev inte lång =/

Ladda med kvarg + funlight + massa havregryn nu!! Vet att jag är tjej, men tycker bara att hon är såå snygg. Inte själva utseendet bara, utan allting, kroppen, stilen jaa..


Download to make it

Om jag klarar idag, ikväll, inatt... Om jag klarar det, så kommer jag lyckas med något jag inte lyckats med på 2-2,5år. Fy fan vad jag är bra isåfall! Jag ska tamefanimig lyckas!

Imorn ska jag mest troligt åka med pappa in till gymmet. Han ska sko en häst på vägen dit, så får vänta i bilen då. Därför kommer det bli lite stressigt imorn - morgonpromenix, mocka, sminka mig, packa gymväskan, äta... Så kommer nog inte blogga imorn innan gymmet. Men på gymmet står ben på schemat. Mage är bara att glömma känner jag, det gör ju ont när jag böjer mig framåt haha ;) Och en benövning där man ska ligga på mage måste jag nog skippa. Så får se om jag ökar cardion eller vad jag hittar på för skoj:P

Ska inte faila. Men chokladsugen är jag som alltid haha. Men lägger in bilder istället för lägga in det som är på bilderna i min mage;)


Doesnt freaky

Jag känner att detta inte håller. Jag försöker så duktigt, är stolt över mig själv. Men nej detta håller inte. Idag måste jag bara stå ut. Måstemåstemåste. Men sen får det bli så puckad det blir. Det viktigaste nu är att "klara dagen". Och då känner jag mig långt ifrån säker när jag gör på det här sättet. Sååå nya sättet är det säkra och trygga, lugnande. Nu känner jag mig inte lugn. Men har i alla fall en sak att "stödja" min mot. Men hade behövt trippelt ungefär...Imorn blir det då så i alla fall. Blir typ kanske lite om det är ett måste ?? Sen normalt. Sen lite såklart, är ett måste ju. Sen lite rätt mycket senare bara för att. Sen hoppas det blev en hel del över till slut. Japp så blir det!!! Idag blev det mesta från början ju och det blev inte bra. Sen blev det normalt x 2. Så nu är det typ inget kvar =/ Bad. Really bad. But I will make it, right ?? Hope so . . .


Todays training - Biceps och triceps

Eftersom utebliven morgoncardio så blev det först -

60min pw på bandet.
Varav 30min vanligt sen 30min backintervaller. 548kcal ??

Bicepscurl 5kg hantlar (varannan)
20x3

Puschbacks (5kg hantel)
15x3 (per arm, körde varannan)

"Chins"
10reps 30-35-40 (viktlättnad alltså)

"Dips"
10reps 30-30-40 (viktlättnad)

Sittande bicepscurl
15reps 5-5-5

Triceps med rep
10reps 25-22,5-20-17,5-15

Bicepscurl med stång
10x3

Crossen superlugnt - 30min , 522kcal hahahahha joo tjena!!! Läste BODY under tiden (=


Navelpiercing

Finally home... Dagen har sett ut som följande - Samtal, lunch på Waynes, gymmet, navelpiercing ; )

Har tagit hål i naveln idag , hihi ;)



Choooklaaad

Choklad-sugen idag med ;P




Gymmet idag - Bröst och mage

Uppvärmning pw i backintervaller - 15min , 155kcal ??

"No pain, no gain!"-magövningar

Benuppdrag
10x3

Bålrotation
30(6reps)-27,5(6reps)-25(8reps)-22,5(10reps)-20(10reps)

Bänkpress i smith
3set 20(10reps)-15(8reps)-10(8reps)

Liggande flyes med 3kgs hantlar
15x3

Bröstpress
3set 15(10reps)


I made it!

JAG KLARADE TEORIPROVET!!! Men det var på håret! Var ju en massa jag inte alls kunde. Var jättenervös innan och under tiden. Kunde inte vara still. Fick panik mitt under provet, var på väg att börja grina. Tänkte att jag skulle ned allting om jag inte klarade det. Gick igenom provet 2ggr efteråt. Var hemskt att trycka på rättnings-knappen. Men jag klarade det som sagt! Men insåg det inte förrän ca 15min efteråt, haha. Kändes som jag skulle spy efter, så illamåendes efter anspänningen. Men nu är det över! Nu är det bara uppkörningen kvar. Har den nästa onsdag tidigt på morgonen. Och precis innan den har jag en körlektion. Har även en körlektion på tisdag, alltså dagen innan.

En Chicken-Teriyaki sallad från Subway åt jag välförtjänt för ca 1h sen. Sitter nu framför live-travet - V64 från Solvalla.

Gymmade en snabbis efter jag skrev provet. Uppdaterar om det i nästa inlägg. Imorn ska jag in till stan till kl 9. Ska på samtal. Sedan efter det ska jag luncha på Waynes Coffee. Sitta där och läsa nyaste Fitness Magazine - som jag fick hem för någon dag sedan, men inte riktigt haft tid att läsa den. Sen efter det dra till gymmer för ett biceps och triceps-pass - wiho!;)


Taking stage

Fy fan vilken vinter detta kommer bli USCH =/ Blåser skitkallt och är hur mycket snö som helst redan - ogilla! Har morgonpromenixat 60min, mockat, packat gymväskan. Nu ska jag sminka mig, fixa håret - samtidigt som jag pluggar lite körkortsteori. Usch vad nervös jag är redan =/

Längtar redan till gymmet. Bröst och mage blir det idag. På tal om träning och sånt...Min kropp är helt otrolig alltså. Vill inte skriva ut det här i bloggen, för vet inte vilka som läser den som vet vem jag är men... Den är i alla fall det =) Ska vara mer rädd om den - I promise!


Chocolate

Sitter och pluggar, ser på I form med Anna Anka och är sjuuukt choklad-sugen!!! -.-




Rygg och axlar

Idag fick i alla fall sig rygg och axlar en genomkörare.

Värmde upp med en kort pw på bandet i form av backintervaller -
15min , 155kcal ??

Rygglyft
15x5

Latsdrag fram
30(6reps)-27,5(6reps)-25(8reps)-22,5(10reps)-20(12reps)

Ryggdrag
27,5(6reps)-25(6reps)-22,5(8reps)-20(10reps)-20(10reps)

Sittande rodd (maskin)
35(6reps)-30(6reps)-27,5(6reps)-25(8reps)-22,5(10reps)

Sittande rodd
10 reps på 25-22,5-20-20-20

Axellyft
15(6reps)-12,5(6reps)-10(6reps)-7,5(6reps)-5(8reps)

Rygglyft med 2kg hantel
15x5




Study

Ubildningskontroll - check! Men jag ska skriva provet imorn!!! Blir bäst så. Annars var jag tvungen vänta med uppkörning till 22 december ungefär, och nu har jag uppkörning 1 dec. Får köra upp oavsett om jag misslyckas imorn eller ej. Misslyckas jag så bokas ny tid för prov-skrivning efter uppkörningen och det har jag 2 veckor på mig att klara. Klarar jag det inte imorn så vet jag att jag klarar det sen. Kan klara det, det vet jag. Men är alldeles för oberedd nu inför imorn =/ Menmen vad gör jag då ?? Egentligen skulle jag bara råpluggat på körskolan efter det. Men jag känner mer att "går det så går det". Så jag drog till gymmet. Kort pass blev det för åkte hem med en tidigare buss än planerat. Skriver mer om passet i nästa inlägg. Så kl 15.00 imorn blir det alltså teori-prov. Jag är 50/50 på om jag kommer klara det. Man kan ju alltid hoppas.

Resten av denna dag ska jag dock avsluta de 6-7 teori-tester som jag har kvar. Kan ju lika gärna använda dem. Sen se på I form med Anna Anka ikväll på 3an kl 20. Och halva Desperate Housewifes kl 21 på 5an. Sen är det ju trav.. Ser inte mycket på tv men de programmen gillar jag. Samt halv 8 hos mig på 4an ibland haha...


Stressed

Känner mig stressad. Upp för en morgonpromenix på 60min. Mockade. Sminkade mig, fixade håret. Packade gym-väskan. Nu ska jag äta kvarg och havregryn sen åka in till stan för uppkörningskontroll. Kommer gå skit. Inte fan kan jag sånt. Aja . . . Plus ta samtalet om inbokningen av teoriprovet . . . Sen efter det blir det gym - rygg och axlar, finally.


Choooklaaad!!!

Såå jäävlaa chooklaadsuugeen!!!




Cravings

Grymt godis(choklad)sugen. Ge mig!!!




Träningsplanering för veckan

Måndag: Ja blev ju crosstrainer idag :P Dock inte som planerat menmen...

Tisdag: Rygg och axlar

Onsdag: Bröst och mage

Torsdag: PW 1h på band hoppas jag på, biceps och triceps

Fredag: Ben och mage

Lördag: Blir nog bara 1h PW

Söndag: Blir nog bara 1h PW


Talking about another life ??

Vilken jävla sug-dag! Idag igen! Halkbanan gick väl okey. Klarade den ju i alla fall. Men känns inge bra mellan mig och bilen ?? Aja, men den var dryg. Tog lång tid och kallt var det. Men 2100kr var den väl värd ?? - Inte... Sen efter det (runt 14-tiden) drog jag och åt lunch på Waynes Coffee. Sen 1h senare gymmet. Hade tänkt köra 1h pw på bandet och sedan rygg och axlar. Tji fick jag..

Bandet var upptaget och han skulle bara använda det i 25min till. Så jag ställde mig på crossen och körde ytterst lugnt. Sen när han är färdig attackerar en tjej det. Aja... Lite mer på crossen då.. Sen kommer en kille och frågar henne hur långt hon har kvar på den, 5min bara. Men han står ju där och väntar. Så sen tar han det. Blir typ bara crossen alltså. Så blev runt 60min lugnt på crossen, sen blev jag less och körde intervaller i 30min. Körde 90sek lugnt och 30sek fortare. Blev i alla fall lite svettig. Körde magmosaren 15x5.

Nu ska jag maila körskolan och berätta att jag inte är redo för att göra teoriprovet på måndag. Har för mycket panik runt det, känner mig alldeles för oberedd. Imorn har jag uppkörnings-lektion. Vilket kommer gå bläbläblä. Blir så jävla less på allting!!! =/


A true Vanilla dream

Home.. Var rätt mycket nytt i Birsta för en gångs skull haha. Köpte inte så mycket. En snygg topp, en parfym från Body Shop (vanilj - mm!:)), en Body Lotion (vanilj och nånting mer), proteinbars..Åt på tacobar - Burrito med vegetariskt mums!.. Vanilj är i alla fall en doft jag verkligen älskar. Det är gott att äta också, i yoghurt tex. Testade att köpa soya-yoghurt idag med vaniljsmak. Ska testa att blanda det med kvarg, undrar om det räcker med ca 1dl eller om jag måste i med sötningsmedel då också ??

Har precis duschat. Tvättade håret för första gången sedan förra söndagen haha. Nee men jag brukar bara tvätta håret ca 2ggr i veckan. Dels för att det är onödigt, så smutsigt hinner det aldrig bli. Sen så sliter det. Och jag har ju tonat det nu och då går färgen ur. Men ska kanske testa silverschampo i håret. Vill ha det typ "brun-grönt". Inte grönt, men .. Svårt att förklara. Jag har ju mörk brunt hår i grunden. Men brukar tona det svart. Jag har en bit kvar av toningen som fortfarande sitter i. Får se om jag törs!

Imorn är det halkbana - usch då! Men värsta är ändå att jag måste boka av teoriprovet som jag egentligen ska ha på onsdag. Har uppkörnings-lektion på tisdag. Usch usch, allting ger mig bara enorm ångest. =/ Ångestångestångest. Jävla körkort!!! Det behövs! Det är dyrt! Det är svårt! Det tar energi! Det tar tid! Det ger ångest! BLÄ!:P Sen kommer jag inte ens ha råd med en bil när jag väl har det där jävla kortet............

Ja just ja, jag köpte en ny grimma till Lolita idag. En ljuslila med ludd och en massa hästar på haha! Kommer hon passa bra i, synd den inte var rosa bara.

Har träningsvärk i benen och i biceps, träningen blev till lite nytta igår ändå;)
Men mer fokus på triceps nästa gång det är dags för b & t. Imorn blir det först pw på bandet 1h (om det är ledigt vill säga, för finns bara ett enda löpband, hur dåligt är inte det ??). Sen efter det blir det rygg och axlar. Avslutar med en magövning. Och cross eller något annat i 15min om jag orkar. Tänker inte skriva ned några övningar innan, vet rätt bra vilka jag kan köra för rygg och axlar: )

Nee nu ska jag packa och fixa vidare inför körskola och gym imorn! Ut pussa Lolita och testa nya grimman på henne. Lill-tjejen fick dessutom sitt allra första vintertäcke. Supersnyggt i svart med lite grått. Storlek 115, får se om hon kan ha det. Uppdaterar senare med "Dagens kost & träning" - som btw sööög hårt!!!

Längtar efter att börja jobba igen som FAAAAAAAN!!!


Running

Tjabba !! Jag håller på att sminka mig. Blir sedan en sväng till Birsta med mamma och Anna. Dagens enda "träning" är redan avklarad i form av en morgonpromenad på drygt 60min. Bad - I know. Men mer än 1h per dag vill jag inte stapla mig fram i kylan och all snö, och gymmet har stängt idag såå.. Imorn blir det dock ingen promenad alls, för har halkbana på förmiddagen. Men gymmet blir det!;)


Biceps och triceps ??

Mitt träningspass sög idag >< Visste typ inte vad jag skulle köra.. Eller hade skrivit ned övningar, men blev ändå inge bra.. Aja.. Lite upp-i-varv innan så körde först: 

PW i intervaller på bandet -
30min , 311kcal ??

"Chins"
10reps med vikt-avlastning på 30-35-40-45-45

"Dips"
10reps med vikt-avlastning på 30-35-40-45-45

Sittande biceps
12reps 5-5-5-5-5

Biceps hantelcurl
3kg 20x3 (varannan arm)

Biceps hantelcurl (annan rörelse typ)
3kg 20x3 (varannan arm)

Hammercurl med rep (biceps)
(Gick bara skit, försökte få till det men icke )

Kickbacks
3kg 12x3 per arm

Magmosaren
15x3

Avslutade med en proteindrink Whey Choklad för en gångs skull. Älskar choklad, men som proteinpulver är det inget jätte-hit tycker jag. Smakar typ inget:P


In that case

Håller på att sminka mig :))) Just looove that! Man blir liksom...Snyggare;) Blir kanske gym idag trots att det är helg - wiho!!! Hoppashoppashoppas. Egentligen står rygg och axlar på scemat, men jag har träningsvärk i axlar och det gillar jag inte såå.. Isåfall blir det biceps och triceps. Ska kika på vilka övningar jag ska köra isåfall, kan typ inga av dem utantill :P
Later folks!


Konstigt pass

Blev konstigt pass idag på gymmet.

PW på band i backintervaller -
15min , 154kcal ??

"No pain, no gain" - magövning-ar.

Knäböj bara stång
10 reps x 3

Bensträck
10reps på 30 -
6reps på 27,5-25-22,5
10 reps på 20

Liggande bencurl
6reps på 25
8reps på 22,5-20-17,5
10reps på 15

Sittande lårcurl
6reps på 30-27,5
8reps på 25
10reps på 22,5-20

Sittande benpress
10reps på 50-50-50-50-50

Trappmaskin - 10min , 53kcal ??


Switch

I want to change my life!!! Now please!!! ='(


Day 1

Hej . . . Nej det blev inte mycket till up-shapeande igår. Låg i princip i sängen hela dagen. Har hunnit med 3st näsblods-omgångar sedan senast. Är totalt slut både fysiskt och psykiskt. Känner mig uppsvälld som en ballong, äcklig som en valross. Men om jag så ska behöva gå ut till vägen och bussen, så ska jag ta mig in till stan och gymmet idag. Och om jag så inte får en svettdroppe väl där, spelar ingen roll. Måste bara iväg, måste bara dit. Har sminkat mig, fixat håret, har på mig vanliga kläder... Känns lite fräschare då allting. Men ändå usch =/ Skulle vilja tömma hela kroppen, skrubba hela. Men livet är faan inte över, nej. Jag ska fixa det här. Jag ska. Jag satsar på 3 veckor nu. Med start idag. Klarar jag dessa 3 veckor ska jag belöna mig själv. Vet redan nu med vad. Något jag längtat efter länge. Något som jag verkligen förtjänar då. Det kommer bli 22 dagar. Den 23e dagen ska jag unna mig det. Idag är det dag 1. Hur kul känns det ?? Stor svacka kommer komma vid 5 dagar. Ännu större vid 7. Klarar jag det så vet jag inte, för så länge har jag ALDRIG någonsin klarat. Jag ger som sagt inte upp. Jag vet vad jag vill med mitt liv - träna och montèn!!! Hade tänkt kört igång med mitt nya gym-schema/upplägg redan igår, men eftersom det inte blev något gym då så... Får se om jag kör igång idag eller om jag mest kör cardio.


FAIL!!!

Failat big time! ='( Och var såklart tvungen att fortsätta när jag vaknade idag . . . -.- Så hela den här dagen blir/är en katastrof. Inte tagit mig upp ur sängen ens. Ska lägga mig och försöka sova lite nu. Sen fräscha upp mig lite och ut och fixa stallet. Sen in och sitta framför datorn i hopp om att tiden ska gå fort tills det blir dags för att sova igen . . . Skjut mig!!! =/ =/ =/


Gym-övningar

1. Rygg och axlar

Rygg:

- Chins

- 1 arms rodd i kablar

- Rygglyft

- Sittande kabelrodd

- Latsdrag

Axlar:

- Hantellyft åt sidan

- Hantelpress

-

2. Bröst och mage

Bröst:

- Hantelpress

- Flyes

-

Mage:

- "No pain, no gain" - övning

- Bålrotation

3. Biceps och triceps

Biceps:

- Stångcurl/hantelcurl

- Hammercurl med rep

- Bicepscurl i maskin

- Koncentrationscurl

-


Triceps:

- Omvänd triceps push-down med rep

- Bänkpress smalt grepp

- 1 arms press i kablar

-  Kickbacks

- Liggande tricepspress

- Dips

-

4. Ben och mage

Ben:

- Knäböj

- Step-up på bänk

- Marklyft

- Benspark

- Benpres

- Utfall

- Stående vadpress

Mage:

Se ovan.

Denna "lista" kommer fyllas på efter som. Samt vissa övningar kommer plockas bort. Kom gärna med tips på bra gym-övningar;)


Mitt gym-upplägg

Har bestämt mig för vilket upplägg jag ska testa att köra nu. Ska köra enligt följande:

1. Rygg och axlar
2. Bröst och mage
3. Biceps och triceps
4. Ben och mage

Ska leta reda på bra övningar nu till allting bara. Så jag bara kan köra järnet sedan när jag är där, och slipper tänka. Såå more to come!


Dagens träning

Fokus - Cardio, mage och rygg

PW på band - 60min , 523kcal ??

"No pain, no gain!" - magövningar
(kör dock inte med fulla vikter osv, är för svag =/ )

Benuppdrag (mage)
10x3

Sittande mage
10reps 20-20-20

Ryggres
10x3

Bålrotation
10reps 30-27,5-25

Lats/ryggdrag fram
10 reps 25-22,5-20

Ryggdrag
10 reps 25-22,5-20

X-en - 15min seeegt och superlåångsaamt , 230kcal ?? Säkert HAHA!



Finally

Nu är jag äääntligen hemma!!.. Klev upp runt 7 imorse, åkte runt 8. Var först på samtal. Fixade sedan en sak på banken. Åt på Subway (börjar nästan tröttna på det nu). Pluggade lite på körskolan. Gymmet och tränade. Pluggade på körskolan igen. Väntade på mamma som slutade runt 18. Handlade lite (mat) och åkte sedan hem. Nu har jag precis kommit hem och hunnit äta lite - "Chokladbollssmet" (kvarg + kakao + sötningsmedel + havregryn). Sitter framför travet och ska se det samt klicka runt en massa på datorn. Har inte såna stora krav på mig själv att plugga så mycket ikväll, pluggade närmare 3h på körskolan idag så - duktig jag. Uppdaterar med dagens träning strax...


Vilket gym-upplägg tycker ni jag ska köra ??

Sitter och ser I Form Med Anna Anka. Hon har grymt snygg kropp tycker jag. Jag känner nästan att jag skulle behöva vara med , needå. Men jag känner mig så himla vätskig och svälld hela tiden =/ Mitt eget fel att kroppen aldrig hinner stabilisera sig, men ändå.

Har kommit fram till att jag måste skaffa mig mer ett träningsupplägg när jag gymmar. Någon form av halv/helkroppspass känns inge vidare tycker jag. Hmm... Köra ett rullande schema, typ 1-4. Börjar där jag slutade oavsett hur långt/tätt mellan träningarna det blir. Men frågan är hur ?? Har 2 upplägg som förslag.

Upplägg 1.

1. Ben och mage
2. Axlar och triceps
3. Rygg och biceps
4. Bröst och mage

Upplägg 2.

1. Axlar och mage
2. Rygg och biceps
3. Ben och mage
4. Bröst och triceps

Upplägg 3.

1. Rygg och axlar
2. Bröst och mage
3. Biceps och triceps
4. Ben och mage

Vilket ?? =S


Dagens träning

Back from the gym. Dagens träning såg ut såhär:

Backintervaller på bandet - 15min , 160kcal ??

"Chins"

(Viktavdrag) 30-35-40

"Dips"

(Viktavdrag) 40-40-40

Ryggdrag

25-22,5-20

Bänkpress i smith

20-20-15

Lats framsida

25-22,5-20

Sittande rodd

30-27,5-25

Något strul med en stång, underamar ?? Inte ens värt skriva ned . . .

Drag med stång, biceps

15-12,5-10

Sittande bicepscurl

5-5-5

Axellyft

15-10-5

Bröstmaskin

15-15-15

Sittande bröstpress

12,5-12,5-12,5

Intervaller på Crossen - 15min , 278kcal ?? Haha säkert . . .


Vad tränar ni idag ??

Fy fan vad kallt det är ute. Var nyss ute på en morgonpromenad och trodde jag skulle frysa hjärnan av mig. Kollade på klockan hela tiden, för hade bestämt mig för minst 60min och det blev bra precis det också haha. Ville bara in i värmen. Men nu måste jag ut igen. Ut och mocka. Får se om jag fixar hö också eller om jag har bråttom in. Jag hatar kylan - det är kallt, det gör ont, det är jobbigt, man blir less, huden blir torr . . . BLÄ helt enkelt. Men sen får jag vara inne. Då ska jag fixa mig med lite smink och ladda inför gymmet.

Någon av er som tränar idag och isåfall vad ?? : ) Här blev det som sagt en morgonpromenad på 1h och senare blir det gym med lite blandade övningar.


Turn me in to it

Vill sova. Nej är inte trött, men vill sova för det. Hatar att inte kunna det... Men först måste jag göra en massa dryga saker - tvätta bort sminket, borsta tänderna, smörja in mig . . . Men äta proteinbars och läsa bloggar är inte drygt ;) Aja, upp för morgonpromenix imorn sedan ett helkroppspass på gymmet. Ska även mocka imorn, vilket jag varken gjorde idag eller igår =( Börjar faktiskt längta efter att jobba som hästskötare tror jag... Mocka, rida, köra häst, fixa hästar, springa med hästar hit och dit, åka och tävla... Sen när arbetsdagen är slut, åka och gymma. Hmm kanske inte så tokigt ändå : )


Just cant wait

Längtar till gymmet imorn :D:D:D


Planering

Planering för träning veckan som kommer:

Måndag:
1h PW, mage

Tisdag: Helkroppspass utom ben

Onsdag: 1h PW, mage

Torsdag: Ben/helkroppspass

Fredag: Ben/helkroppspass

Lördag: Vill gymma men blir nog bara 1h PW =/

Söndag: Vill gymma men gymmet stängt så blir 1h PW =/


Todays

Tjooo... Hade det lite stressigt imorse så hann därför inte blogga något. Körlektionen gick väl helt okey idag. Därefter blev det Subway och plugg på körskolan innan jag drog till gymmet. Var jättepepp från början men sen dog det typ av..

Dagens träning:

1h PW , 516kcal ??

Mage:
Tänkte först köra så som jag skrev tidigare, men insåg jag inte klarade av allt det, är helt enkelt för svag i bålen. Men körde det så gott jag kunde och körde sedan Bålrotation 10reps 25-20-20.

Avslutade med: Trappen 20min , 105kcal ??

Pdrink - Whey Päron & Vanilj på det!!..

Skumpa i bussen hem och nu är jag äntligen hemma. Känner mig seg, trött, illamående . . . Ska snart äta något tror jag. Sen blir det det vanliga tråkiga; lite plugg, lite tv and so on . . .


High On Life

Jag har magknip >< Och det gör ont som satan. Men jag får skylla mig själv. Ska vara glad jag inte hade såhär tidigare idag för usch... Jag är så jävla puckad ju. Men nej nej jag tänker inte deppa nu om det var det ni trodde. Jag märker ju hur bra och roliga saker det finns i livet (montè, träning mm), så varför inte försöka fylla livet med mer sånt istället ?? Joo för det är precis vad jag tänker sträva efter. Build up, som jag brukar tänka. Men tyvärr blir det ju motsatsen ibland men.. Nej jag ger inte upp! Visst detta kommer bli ett livsprojekt, kommer alltid kämpa emot dessa "demoner", men vad har jag för val då ?? Lägga mig ned och dö ?? Nej tack!

Jag kör all in hela tiden på livet nu - High on life ska det vara. Kommer försöka rida så mycket som möjligt från och med nu. Struligt att ta sig till tävlingarna kommer det vara, oavsett vart jag ska rida. Men det löser sig ?? Se det som positiva problem. Tyvärr kan jag inte gymma på helger - gymmet är stängt på söndagar och det går ändå inga bussar på helgerna. Men under veckorna tänker jag åka dit varje dag jag inte rider. Det får mig att må så bra mycket bättre.

Imorn ser min dag ut som följande:
Körlektion på körskolan
Lunch på Subway
Plugga på körskolan
Gymmet - Cardio plus mage
Hem

Jag har även "bestämt" mig för att det inte blir något plugg när jag fixat körkortet. Jag behöver pengar. Jag får helt enkelt börja jobba igen. Och vad får jag jobb som ?? Jo hästskötare. Har ett ställe som står högst upp på "tänkt-ställe-listan". Ska efterforska lite mer kring det, samt besökan placet för att se om det kan komma att fungera bra! Hoppas det, för det är ingen tanke som ger ångest och det gillar vi.

Gymmet imorn då: Tänkte köra 1h PW på bandet. Sedan är det fokus på mage. Hittade det här i en blogg jag läser http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15733563 Så ska skriva ned och försöka komma ihåg det. Sen trappmaskinen efter allting.

Åhh vad jag är race-sugen ;)


Förra veckans träning

Veckans träning v.45

Måndag:
1h PW på band, helkroppspass, förutom ben

Tisdag: Banjobb med Confident <3

Onsdag: 1h PW på band, helkroppspass, förutom ben

Torsdag: Ben

Fredag: Helkroppspass, förutom ben

Lördag: 1h PW

Söndag: Kval med Confident <3


Montèkval med Confident

Nu är Confident Fly montèhäst =) Kvalade in på 1.21,9. Mycket fin häst, gillar honom skarpt!!




Keep on fighting

Håller på att sminka mig lite. Sen bär det snart av till Bergsåker för montèkval. Mamma, pappa och Anna ska med och det känns bra. Failade igår kväll. Big time. Men 5 kom jag upp i nu. 6 innan. Jag kämpar!! Ingen deluxe-omgnång, men ändå tillräckligt tyvärr =/ men försöker att inte tänka på det. Försöker blicka framåt, vara i nuet. Go hard or go home gäller nu!! Keep on fighting!!!


From Paris With Love

Filmtips - From Paris With Love - grymt bra! Se den om ni inte gjort innan! Nu ska jag snart äta några proteinbars (hoppas kunna hålla mig till 3st haha), sen försöka sova - wish me luck with that!

Imorn ska jag försöka göra Confident Fly till montèhäst. Hemskt men kul;) Kvalloppet går kl 13.30, brukar värma ca 1h innan. Och borde vara där ett tag innan värmningen för vägning och påklädning av både mig själv och häst. Så vara där senast kl 12. Då åker vi hemifrån runt 11. Blir bra. Har en superladdning med fullkornsmakaroner, kyckling och sallad som ska ätas i bilen på väg dit. Sen blir det laddning efter värmning och innan kvalet med proteinbars. Och efter lär jag fuska med en proteinbar istället för proteindrink - är smidigare så;)

Och imorn är det farsdag. Jag har världens bästa pappa <3 Skulle inte vilja byta ut honom mot någon annan.


Thinking of something else

Morgonpromenixat - så nu är det bara stretch och vila inför kvalet imorn. Usch jag känner mig redan "nervös". Tror det är 11st kval jag ridit tidigare, och har inte misslyckats hittills. Men vore ändå himla pinsamt samt tråkigt om jag gör det. Han gick ju kvaltiden galant i tisdags, men man vet aldrig vad som kan hända när det verkligen gäller. Ut och fixa stallet nu. Sen in och äta, läsa bloggar, duscha, plugga, hjälpa pappa bära in allt hö ?? Någon av det som lät kul ?? Ja skulle vara mocka, äta och läsa bloggar då;) Aja, skriver mer sen..Just nu är det mest ded-talk. Sov förresten rätt kasst inatt..Inte så trött ?? Hmm... Hoppas på bättre sömn denna natt..
För övrigt så har Lolita numera täcke på sig;) : )

Just build up


Måste du ??

Det finns inga måsten. "Jag måste plugga ikväll". "Jag måste träna". "Jag måste jobba över". Förutom det oundkompliga att vi alla en gång ska dö, så finns det inga måsten. Det finns saker som är bra att vi gör, men det finns inga måsten.

Tänk på det nästa gång du använder det ordet (som oftast för negativ energi med sig). Omfurmulera meningen till att det faktiskt är DITT VAL att göra det.


Dagens träning

Trappmaskin 15min , 76kcal

Bålrotation
10reps 25-20-20

Bänkpress i smith
10reps 15-15-15

Benuppdrag (mage)
10x3

"Chins"
10reps fusk med 40kg

"Dips"
10reps fusk med 40kg

Rygglyft
10x3

Sittande rodd
10reps 30-27,5-20

Sittande mage
10reps 15-15-15

Trappmaskin 10min , 50kcal

Intensivt pass typ 45min :p hade tidsbrist. Vilket var synd för jag sprudlade av energi, gick kanonbra!


Face it

Sminkat mig och fixat håret. Nu ska jag göra en facebook åt pappa - haha han kommer inte undan ;) Sen ska jag ladda inför gymmet med kvarg + funlight + en massa havregryn - smask!


Frosty

Nu är det vinter!! =( Det är svinkallt ute. Runt -10 och inatt var det runt -15 =/ Lolita har härmed börjat använda täcke. Måste köpa ett till lilltjejen med. Sov riktigt bra inatt - skönt. Inledde denna dag med choklad proteinbars, följt av en långsam promenad (långsam dels pga att snön var hal plus att jag har träningsvärk i benen sedan benpasset igår;)). Ska snart bege mig ut i kylan igen och mocka, fixa stallet. Sen plugga lite innan jag tar bussen in till stan och gymmet. Men idag hinner jag inte köra mycket alls, för vill åka med mamma hem och hon slutar rätt tidigt. Men måste med henne och handla lite inför söndagen. Sedan händer det inte så mycket mer idag. Måste lägga i en överväxel med körkortsteorin känner jag :p Det är fredag och Idol och trav på tv, men annars inget. Usch... Känner en jobbig känsla komma smygande... =/ Usch försvinn!!!!!


Benpass

Hemma från gymmet och såhär såg passet ut:

PW på band med lutning - 15min , 156kcal

Benuppdrag (mage) 10x3
Liggande bencurl 10reps 20-17,5-15 (kg)
Bensträck 10reps 20-17,5-15
Sittande benpress 10reps 50-50-50
Knäböj med stång 10x3
Utfall med hantlar 5kg 10x3
Sittande lårcurl 10reps 20-20-20

Trappmaskin - 15min , 75kcal

En proteindrink på det!;) (Päron & Vanilj - sjukt god!)


Tagga

Siter och laddar inför gymmet med kvarg + funlight + en maassaa havregryn; ) Väl på gymmet blir det 15min band före/efte (beroende på om det är ledigt eller ej), 15min på trappmaskin före/efter. Sen blir det ben för hela slanten. Lite mage också tror jag. Skriver såklart passet senare när jag kommit hem.


Not forgetting

Håller på att fixa mig med smink och sätta upp håret. Har morgonpromenixat och mockat (för första gången sedan i torsdags - wiho;)) Kl 14 åker jag in med bussen till gymmet : ) Grymt kul! Har inte så mycket mer jag vill skriva just nu... Later folks!


Dagens träningspass

Trampmaskin 15min , 80kcal
Rodd 15min , 101kcal
PW på bandet 60min , 512kcal

Bålrotation 10x3 15kg
Benuppdrag (mage) 10x3
Bänkpress i smith 10x3 15kg
"Chins" 10x3 40kg
"Dips" 10x3 40kg
Sittande rodd 10x3 20kg
Ryggdrag 10x3 20kg

Trappmaskin 15min , 80kcal


Empty

Hemma nu. Är helt totalt slut både fysiskt och psykiskt. Vill sova -.- Skriver mer senare . . . Snökaos är det ute också..


FAIL!!!

Jag fattar inte hur jag kunde ?? Var så sjukt nära. Inte varit så nära på jag vet inte när. Men såklart skulle jag förstöra det. Jippi! Not! Men ställer inte in något idag för det. Trots alla biverkningar and so on - 2h sömn ?? Jomen jag är van.......................

Naturgodis

Sitter och ser på I form med Anna Anka ; ) Och efter det är det Desperate Housewifes. Me like. Inser verkligen att jag måste skärpa mig med kosten varje gång jag sett Anna Anka :P Will try it over again . . . Build up, build up!!..  

Jag har bestämt att om jag klarar mig utan att äta en massa skräp tills nästa gång jag rider lopp, så ska jag unna mig en proppfull naturgodispåse!:D

Haha jag har mocknings-abstinens.
Har inte mockat på någon dag och kommer inte mocka imorn heller =/

Blir ingen bana för Dancing imorn sa pappa ?? Så ska passa på att plugga en massa när jag ändå är i stan imorn. Så morgondagen: Samtal, subway, gymma, plugga på körskolan... :P




Sweety

Upp och ned som en pannkaka - det är jag det!! I söndags var allt helt åt helvete. Men mot kvällen vände det och allt kändes toppen. Igår började dagen helt lugnt, men avslutades i total katastrof. Dagen idag hade jag inte så stora förväntningar på, men den blev helt klart lyckad.

Började med att värma honom 3 bakvarv. Han kändes fin och pigg, märkte inte alls av något tjocktn bakben. Gick in i stallet och lät honom pusta. Red sedan 2140m med honom. Han var pigg och fin!=) Tiden håller jag för mig själv. Men som det ser ut nu (om det inte blir värre med benet) så blir det kval på söndag. Spår 1 fick vi och det är 5 hästar med i kvalet. Ser redan framemot det.

Imorn-bitti ska jag in till stan för ett välbehövligt samtal. Efter det tänkte jag dra till Subway och äta, sedan plugga lite på körskolan under tiden maten smälter. Sedan dra till gymmet - fokus cardio och mage. Ungefär samma som jag körde igår. Pappa ska mest troligt på banan imorn em/mot kvällen med Dancing, ska följa med isåfall tänkte jag.


Up and down

Usch vad trött jag är -.- Sov som vanligt skitdåligt, somnade sent, vaknade mycket, svårt att somna om, klev upp rätt tidigt. Sömntabletter någon ?? Aja.. Fixat mig lite fort, klätt på mig and so on. Precis lindad knäna. Sitter och väntar på att hästägaren ska ringa så jag kan slänga i mig min frukost innan han hinner hit.

Kommer att tänka på hur jag mådde igår kväll. Eller mår jag fortfarande så ?? Mår ju jämt så. Men brukar inte dela med mig så tydligt av det. Ska jag ta bort det ?? Nej min blogg. Därför jag vill ha bloggen kvar.

Jag har träningsvärk i bröstmusklerna. Det måste ju vara den absolut lättaste muskelgruppen att träna ?? Synd man inte får större bröst av det bara;)

Det är ju lunchtrav på Bergsåker idag. Så tanken var jag ska rida innan det. Sen startar han en häst i ett lopp. Så får se lite live-trav idag: ) Alltid kul trots kylan... Så skriver väl sen hur det gått och såå...




ÅNGEST

Ångestångestångestångestångest. Egentligen har jag bara lust att tröstäta upp hela världen. Fylla upp panik-ångest-hålet med allt jag bara kan hitta. Men nej. Jag tänker inte!!! Det är inte lösningen på något. NEJ!!! Publicerar därför alldeles snart "Dagens Kost & Träning"..........

Blir banan imorn bitti. Ska rida så "väl" som det går. Hoppas verkligen hästen är fräsch.

ANDAS! Andasandasandas . . .


Crap

Fyyy faaan vad jag mår skit nu!!!... Jag har sån jävla panik att jag inte vet vad jag ska ta mig till!!!!!!!!! Panik över livet!!!!!!!!! Vart fan ska jag börja för att ta mig ur det här ????? Jag har en lösning men jag litar fan inte på den =(=(=( USCH!!!!!!!!!!!!!!!! Det känns som jag ska kvävas!! Vilken jävla tur jag har tid för att prata på onsdag. Ska sluta låtsas som allting är så jävla bra då och berätta läget!!!!!!! Att jag har ren panik som gör att jag kvävs, inte kan sova och absolut inte kan ta mig någonstans!!!!!!!! Usch får typ ont i hjärtat på riktigt, skulle inte bli förvånad om jag får en hjärtattack snart.......


Deluxe

Hej ångest!! Som bara kom så där, varifrån ?? USCH USCH USCH!!! SuperdupermegaUSCH =/ =/ =/


Blopp

Namn du går under:
Angelica
Angie ??
Jeka ??


3 Saker som skrämmer dig:
Att förlora någon jag älskar
Att aldrig få leva upp till mina drömmar och mål......
Att förlora Lolita


3 Saker du har på dig:
Bh
Linne
Mjukisbyxor

3 Saker du tycker om:
Rida montè
Lolita
Träna

3 Saker du ska göra närmaste tiden: 
Rida hoppas jag....
Träna
Deppa

3 Favorit låtar:
Pitbull - "Meet me at the hotelroom"
Pibull - "Gimme A Bottle"
Pitbull - "Go Girl"

3 Saker du verkligen vill ha: 
Ett bra jobb
En "egen" lägenhet
Ett normalt liv


Hope

I say I want to change it all, and maybe this is the new way ??


Dagens träningspass

Nu är jag hemma igen. Det gick faktiskt bra att köra idag. Eller det gick inte alls bra, men fick köra volvon samt jag kände att jag lärde mig en hel del saker. Och det är ju därför jag är där såå.. Passade på att plugga lite från datorn där när jag ändå var där.

Åt superdupergod Chicken Teriyaki Sallad från Subway efter det. Den är såå sjukt god - men dyr - att det finns inte.

Tränade sedan på gymmet. Passet såg ut som följer:

Gång på bandet utan motstånd - 1h , 514kcal (kan aldrig stämma).

Bålrotation 10x3 15kg

Benuppdrag (mage) 10x3

Sittande mage 10x3 15kg

"Chins-fusk-maskin" 10x3 40kg

"Dips-fusk-maskin" 10x3 40kg

Bänkpress smith 10x3 15kg

Ryggdrag 10x3 20kg

Sittande roddd 10x3 20kg

Ryggres 10x3

Biceps "dragstång" 10x3 15kg

Trampmaskin - 15min , 80kcal ??

Men gick inge bra.. Hade lite ont i magen i början av passet och det blev bara värre såå.. Har ont nu med =/ Aja... Sen fick jag reda på att hästen jag skulle ridit banjobb med imorn samt kvalat på söndag, var tjock i ett ben. Men verkar som han ska med till banan imorn ändå ?? Visar sig.


Doing it

Håller på att fixa mig. Har borstat tänderna, klätt på mig, sätt upp håret lite slarvigt och är snart färdig med sminkningen. Jag är rätt snabb på att göra mig iordning faktiskt. Men jag tycker att det är kul. Reminds me about my coming, and I can't stop hoping . . . Körskola och sedan gymmet som sagt. Är nog inte hemma förrän run kl 17. Later!


Expecting

Hoping for something new - plsplsplsplsplsplspls!!


Veckoplanering

Tänkte planera träningen i veckan lite...

Måndag:
Gym - minst 1h cardio, därefter mage och "chins o dips-fusk" / Helkroppspass

Tisdag: Banjobb med en häst.

Onsdag: Gym - Det som inte värker från tisdagen ;) / Helkroppspass

Torsdag: Gym - Det som inte värker från tidigare dagar i veckan.

Fredag: Antingen rida lopp / Ben på gymmet

Lördag: Kommer mest troligt bara bli en promenad på 1h =/

Söndag: Hoppas hästen är fin på tisdag så blir det montèkval :D


Happy ??

Från enorm strypande, kvävande ångest till glädje ?? Ja jag känner mig glad nu. Oj vad härligt!! Snälla kan det hålla i sig ett litet tag i alla fall ?? Åkte till Birsta med mamma och Anna. Tankarna bara gick runtruntrunt. Hur jag ska göra i framtiden ?? Panik. Kom med hastiga, panikslagna förslag till mig själv. Kändes så långsökt allting, fick ren panik!!.. Men gör som jag brukar göra för att lugna mig.. Tänka tanken så länge jag orkar hanterar den, sen glömma den och tänka på något annat. Tänka tanken igen, och så vidare.. Kom fram till lite i alla fall:

Ska skriva ett "CV" - ska skriva kort och berätta om mig själv och min häst/traverfarenhet. Skicka ut det till tränare som jag kan tänka mig jobba hos. Egentligen så vill jag inte jobba hos någon tränare ännu, tror jag... Men mamma sa en bra sak, det behöver ju inte vara fulltid. Kan ju kombinera det på något vis med plugget. För jag vill egentligen plugga... Allt detta är från och med janurari nästa år för er som undrar..

Det där är det "djupa" problemet som alltid ligger i bakhuvudet och får mig att må skit. Det som var jobbiga problemet för dagen var det där med banjobb/körskola/inte körskola. Så jag bestämde mig efter ett tag att göra som så att ringa hästägaren och fråga om banjobb imorn. Sen låta det vara avgörande för hur jag gör med körskolan. Så ringde honom nu direkt då jag kom hem. Inte imorn men på tisdag innan tävlingarna ska jag rida honom : ) Jippi! Sen åker jag till körskolan imorn ändå. Kör en dubbellektion. Går det skit så tänker jag fan inte köra med honom mer. Då ska jag prata med henne om det.

Sen efter det blir det gymmet. Hade tänkt kört järnet på ben, men eftersom jag ska rida på tisdag så blir det inte ben. Blir mest cardio då med tanke på att jag inte kan ta någon morgonpromenad imorn. Körskolan är ju från morgonen.

Åt tacobar idag, kan vara därför humöret är på topp ?? Haha . . Imorn ska jag käka på Subway till lunch - och jag som vill komma i form HAHA ;)

Ut och fixa Lolita snart!;)


On a high level

Det är svinkallt ute, typ storm! =/

Dagens största ångest-problem: Har körlektion imorn på förmiddagen. Men helst skulle jag vilja rida banjobb imorn med hästen som jag ska kvala nästa söndag, men.. Ägaren förslog aldrig det, så isåfall måste jag ringa och föreslå det. Och ännu mer men, jag har redan avbokat så himla många körlektioner, vad ska jag skylla på denna gång liksom ?? Livrädd att inte pengarna ska betalas tillbaka tillslut. Gaaah!!.. Men lutar väl åt att jag åker in till körskolan. Får ta "problemet" med hur jobbigt det är att rida nästa vecka istället. Men grejen är också den att jag har fått en förfrågan om jag kan rida en häst på fredag i ett lopp på Romme. Jag vill verkligen det. Rider jag då är det nästan 2 veckor sedan jag red -.- Inte optimalt, men tänkte köra ben som bara den på gymmet innan. Aja det är ångest nummer 1. Nummer 2 då ?? Sitta här ännu en hel dag. Vill iväg. Bara vartsomhelst, spelar ingen roll. Bara iväg, please. Resten av veckan förutom lördagen nästa vecka, blir det gym eller trav varje dag såå.. :p

Neee ut o fixa stallet då: )


In order

Kanske ska ta och blogga lite även fast jag inte har så mycket att skriva om ?? Den här dagen suger. Denna med alltså. Hade velat gymma idag men gymmet är stängt pga röd dag. Vill gymma imorn, men det går inga bussar och kan inte begära få skjuts både in till stan och hem från stan. Faaan. Men på måndag ska jag. Har körlektion innan bara ?? Men det vill jag inte heller. Vill ha hon som jag körde med innan plus hennes bil. Den här bilen bara hoppar, kommer aldrig klara allting med den.

Vill komma i form, nu!! Känns jobbigt att känna sig så ur form. Usch, I don't like it at all!!!  ><

Ska testa ett "protein/choklad-recept" sedan hade jag tänkt. Tänkte ta en burk kvarg och blanda med kakao och sötningsmedel (chokladkvarg som jag brukar äta, det är gott). Sen äta det med havregryn. Har testat det innan, men inte vågat rört om och så. Kan tänkas smaka som chokladbollar ?? Hopefully.


Smart, or ??

Usch idag har jag ont i magen... Men helt utan anledning tycker jag. Den gör bara väldigt ont och är grymt uppsvälld - hate it!! Nope jag är inte hungrig, är inte mätt, känns bara ont.. Var nyss ute på en promenad. Men det gick väldigt segt. Har man ont eller något i magen så blir hela allmäntillståndet nedsatt tycker jag. Inte för att det finns så många andra anledningar till att jag borde vara pigg och på topp iofs. Idag händer ?? Inget. Tragiskt liv. Jag är en fin tjej på 20år och sitter här och gör inget ?? Men jag hoppas ju det ska bli bättre snart. Det låter både dumt och bra när jag tänker på hur jag mest troligt kommer göra...Börja plugga distans på heltid (igen). Då får jag studiebidrag, inte mycket att hänga i julgran det men..Sen ska jag ta studielån. Räcker det för att kunna flytta dit jag vill (Sthlms-området) plus leva ett normalt liv på det ?? Och hur kul känns det att vara 20år och ta studielån för att plugga in gymnasiet ?? Men vad gör jag då . . .

Nu ska jag ut och mocka och fixa stallet. V75 idag, det bästa med lördagar. Katjing!


Not mine

Några saker jag läste när jag kikade tillbaka i en av mina favoritbloggar... Tyckte det passade in/talade för mig så lägger in dem här...

"Varför jag inte tycker om att vara vid folk... De kan såra dig.
Säger någon något nedvärderande, kommenterar något litet, ja.. de krävs inte mycket nu för att jag skall bryta ihop."

"Att känna att man klarat detta på egen hand, utan några hjälpmedel och genvägar.
Det är att uppnå ett mål."

"Varför är man ibland så rädd för förändringar ? Tror det handlar om att man bygger upp en trygghet, och genom att förändra något, betyder det att man måste gå utanför den där tryggheten ett tag.
Kanske håller jag fast vid småsaker, som nästan blir ett tvång, för jag har haft så mycket förändringar i mitt liv, tex alla olika ställen jag bott på, olika skolor, ja allt sådant, som man egentligen inte borde ha som förändring alldeles för ofta, iaf inte i de förhållanden jag har behövt flytta osv."



Wish I could change it all

Jag står inte ut!!! Vet ni vad jag drömmer om ?? Något så simpelt som en alldeles egen lägenhet . . . För vissa är det kanske simpelt, för vissa är det kanske större. För mig skulle det betyda hur mycket som helst!!! Vill ha ett eget liv, kunna göra precis vad jag vill. Om jag pluggar/har ett jobb spelar faktiskt inte så jättestor roll. Bara jag har tid över att träna och rida montè så vore allt toppen!!

Jag måste (!!) hitta motivation ändå. Min motivation ska vara - att komma någonstans i livet. Jag har många mål i livet. Men just nu händer inget, usch!!!.. För körkortet känns bara som ett rent helvete!!.. Men jag kan ju i alla fall sluta att förstöra allting själv hela tiden ?? Om och om igen ?? Snälla Angelica, det kan du väl åtminstonde ?? ...


Lolita

Precis smaskat i mig supergoda äggmackor!!.. Ska snart ut och borsta Lolita - brudarna med och väga upp hö ?? Visar sig vad som behöver göras. Plugga körkorsteori, se på Idol och travet är vad som händer sedan ikväll. Är riktigt gos-sugen på Lolita nu..Åhh, hon luktar såå gott! :-)


Dagens helkroppspass

Hemma från gymmet. Körde lite olika övningar för hela kroppen passet såg ut såhär:

Uppvärmning:

15min lugnt på spinningcykel, kcal enligt den 93.

Övningar:

Bålrotation 20kg 10x3
Armräck "40kg" (vikten kompenserar min egen vikt) 10x3
Hävräck -"- 10x3
Bensträck 15kg 10x3
Bänkpress maskin 15kg 10x3
Biceps med stång man drar med från ställning 15kg 10x3
Knäböj med enbart stång 10x3
Liggande bencurl 15kg 10x3
Sittande mage 15kg 10x3
Ryggres 10x3
Benuppdrag 10x3

Efter:

15min gång på bandet med lutning, kcal enligt den 160.


So long

Laddar just nu med kvarg och en massa havregryn inför gymmet. Är egentligen helt slut, men psykiskt (förutom brist på sömn dock). Gymmet stänger dessutom tidigare idag, vet ej exakt när. Så blir nog inte mycket till träning. Men vill komma iväg hemifrån ett tag plus lite är bättre än inget.


Typ livet


Wish you were ded

Som rubriken lyder - I wish you were ded. Sadly but true. För det här dödar mig. Jovisst jag kan byta nummer. Kan radera dig från allting. Vilket jag försöker. Mina ord spelar tydligen ingen roll, du tar inte åt dig, kommer alltid höra av dig. And it kills me!!! Det dödar mig att hela tiden bli påmind. Jag går hela tiden på spänn. För förr eller senare kommer jag ändå checka facebook eller mobilen, och att veta att du då kan ha skrivit får mig att gå på helspänn konstant!!! Ska vara ärlig och berätta exakt allting för min familj ikväll. Det här måste få ett slut. NU!!!!!!!!!!! Jag är så mycket bättre än det här. Förtjänar så mycket mer. Vill inte behöva påminnas hela tiden om hur stark jag trodde att jag var, trodde jag skulle stå ut med allt vidrigt och sedan bara kunna gå helskinnad ur det. Hur kunde jag tro att jag var så stark ?? Minnena dödar mig. De äter upp mig inombords. Fy fan!!!!! Och att hela tiden veta att närsomhelst kan jag bli påmind........USCH!! Hur ska jag då någonsin kunna släppa det, få bort det ur bakhuvudet ?? Jag vet att jag alltid hittar anledningar till att göra det annars.....Men detta är fan-i-mig grundanledningen!!!!! Och att få bort den vore guldvärt. Får jag inte bort den så ser det mycket mörkt ut alltså. Så är det!! Ren fakta!!


-.-

Jag är verkligen helt slut. 3 days in a row, a really big last one... Inte sovit något inatt alls knappt. Så bara hoppas denna dag är över illa kvickt. Om jag känner för det ska jag ta en promenad senare ikväll. Annars ska jag bara fixa stallet och Lolita hoppas jag på. Plugga. Körskola imorgon bitti som jag verkligen inte känner för nu alls . . . -.-


............

Jag har haft det på känn hela dagen. Usch!! Har varit stirrig, på tårna, lättänd... Verkligen varit på helspänn. Och jovisst, nu sitter jag här. Riktig ordentlig denna gången. Inte som igår kväll och kvällen innan det, nej. Ville ha det såhär verkar det som. Nu mår jag riktigt illa. Är ledsen. Besviken på mig själv. Bläää!!!... Vad håller jag på med ?? Varför gör jag såhär ?? Varför ?? .....................


What about shape ??

Förstår inte hur jag tänker som riktigt... Hur ska jag någonsin kunna komma tillbaka till min "normala" form igen som, när jag smäller i mig en massa choklad ?? Gjorde det igår kväll, gjorde det kvällen innan med  >< Inte smart!!.. Och ändå har jag god lust att köpa mitt efterlängtande naturgodis idag samt en massa god choklad. Men funderar ärligt på att slänga in en massa choklad i min kost. Vad spelar det för roll ?? Äter ju ändå en massa proteinbars samma dag och det är inte sån stor skillnad ens. Bara det att en proteinbar innehåller lite proteinpulver plus att de är skitdyra!!

Har hunnit med en morgonpromenad. Ska fixa stallet nu; mocka, väga upp hö and so on. Sedan kl 14 ungefär åker vi iväg med Danc till kliniken.



Vill inte se ut så där direkt . . . ><


Naturgodis

En sak som jag tycker är väldigt "skönt" är komma hem efter att ha varit sminkad och haft snygga kläder på sig...Är att byta om till mjukis-kläder, ta bort sminket, sätta upp håret and so on.. Just like it!

Jag är så himla sugen på naturgodis, men jag måste verkligen komma i form nu. Borde redan vara där egentligen. Men eftersom det är annat skit (inte ens gott) än naturgodis jag frossat, så är det såklart jag känner sug efter det. Men ska börja äta det mer ofta igen. Men försöka hålla mig till "normala" mängder. Är helt tokig i det. Mina favoriter är typ allt som är doppat i yoghurt; Muslitoppar, yoghurtdoppade kaneläpplen, cashewnötter i yoghurt, mandlar i yoghurt, paranötter i yoghurt... Saltade och rostade cashewnötter är också himla gott! MUMS! Ge mig!; ) Vad gillar du för naturgodis ?? : )


Go girl, go girl

Fixat brudarna och nu sitter jag och smaskar i mig kesella! Plugga körkortsteori samt se Desperate Housewifes sedan!


Dj turn it up!!

Hemma från gymmet!! Laddade upp innan med kvarg + funlight + havregryn. Började med att gå på lutning på löpbandet i 30min. Har för mig jag hade på hastighet 7 eller 5 förra gången. Pga träningsvärken i benen klarade jag inte av att gå fortare än 4.5 idag - haha!! Men det är ett himla konstigt löpband, säkert att jag gjorde av med över 300kcal av att inte ens gå max i 30min :p Körde sedan 3st magövningar 10x5 på alla. Körde sedan en maskin med "chins och dips-fusk". På chins körde jag 10x3 på 40kg. Körde sedan först 10 dips på 40, men det kändes lite för tungt. Sänkte till 30 men då blev det värre. Så blev halvdant 10x3, bara första setet som blev riktigt. Körde sedan en armövning (underarm typ) och bicepscurl med stång på ett rep - 10x5 på båda. Det var bra på tv där - MTV var på och det visades "Brooke knows best", så satt sedan och trampade ytterst långsamt på en spinningcykel. En Isostar Proteinbar efter dusch och sedan 15min i bastu.

Danc har tid kl 15 på kliniken imorn. Ingen aning om pappa verkligen var seriös med att jag ska få rida henne på banan efter det om allting är okey med henne ?? Återstår att se. Så det blir inget gym imorn. Blir gym torsdag och fredag istället.

Måste komma på en lösning inför måndagen med. Hade varit enklare om det varit kvällstrav, men nu är det lunch... Aja det löser sig nog!!..

Ska snart ut fixa Lolita och andra brudarna med mest troligt: )




Chat Easy

Jag ska rida lopp på Valla på måndag - Chat Easy heter hästen !! ;D Om allting löser sig med att ta mig ned dit och såå.. Men det borde det göra.

Idag har jag ont i magen. Då brukar jag inte vara så happy..men..jaja.. What does'nt kill you only make you stronger. Egentligen är jag på helspänn idag känner jag. Men nej... Jag ska bli arg på rätt sätt. Ska försöka avreagare mig på gymmet. Men usch... Det känns som jag aldrig mer skulle kunna somna typ... Nu ska jag mocka, sedan äta lite och sen blir det gymmet. Katjing!



Träningsvärk

OMG vilken träningsvärk jag har idag - and I'm loving it! Men jag kommer aldrig komma iform. 1 Swebar igår ?? Sure. 3 Swebars, 10 Isostars och en dumlegodis...Men aja, det brukar vara värre ; ) Ska snart ut och tagga en kortare promenix. Sen fixa stallet. Fixa mig så jag ser någorlunda normal ut ; ) Sen tagga gymmet. Men kan inte köra det jag vill - träningsvärk i hela benen, axlar, rygg, bröst... Ska köra uppvärmning, mage plus något mer, sen intervaller i den mån den går för benen haha. Aja tagga Pitbull och ut och promenixa!! ; )


Goodnight

Är jättenöjd med min nya dator: ) Ska läsa lite bloggar nu, äta en Swebar och sen sova. Imorgon ska jag ta en morgonpromenad och sedan ska jag in till gymmet. Köra rygg, mage och testa chins och dips tror jag :P Med betoning på testa, don't think I will make it!

Time for a change, just have to keep focused on my goals and guidelines in life.



Just a tought

Varför har jag så svårt för att "ljuga"/tala osanning... Pratar inte helt nu, utan delvis... Överdriva vissa saker så det låter mer "normalt"... Släta över vissa saker som annars skulle få det verka onormalt.. Varför har jag så svårt för det ?? Varför får det mig att må dåligt ?? Folk ljuger och snackar ju skit till höger och vänster dagligen. Hela tiden. Jag hör det dagligen. Men jag ska alltid vara så felfri. Ska alltid gå igenom samma saker i huvudet; hur uppfattades det där, hur tog de in där and so on.. Jag bryr mig egentligen inte i vad folk tycker om mig, så jag förstår det inte. Men jag antar att det är därför att jag alltid har varit såhär. Alltid vara felfri. Ska alltid vara "bäst". Helst inte sticka ut på något sätt, men ändå göra det. Alltid vara glad och trevlig. Blä!! Please, to myself now - just relax ?! Jag lever inte för att göra andra nöjda. Det är mitt liv. Ska inte göra saker för att andra ska bli nöjda. Ska inte behöva säga saker för att förfina mig själv. Just a thought...


Lolita

Har precis ätit. Gjorde Cornfärs med tacokryddor (Inspiration från tacobar igår, men blev inte alls lika gott :p) och åt det med tortillabröd och sallad.

Ska ut och borsta min fina prinsessa nu!! Älskar henne såå sjukt mycket!! Den dagliga skötseln av henne är alltid såå underbart mysig: ) Kommer aldrig kunna göra mig av med henne. Sooo lovely!! Hon går fortfarande naken - härdar inför vintern plus bygger päls.

90210 kl 20. Hoppas det inte är repriser bara. Ska se det samt plugga körkortsteori sen.

Känner redan av träningsvärk i benen. Good Good!! Längtar tills imorn... Ska ta tunga vikter på övningarna jag kör på gymmet. Tänka på idioten/idioterna och använda ilskan till att ta ut mig!!



Bild från Tacobar i gott - sjukt gott var det!!

Efterlängtade banjobb

Alltså jag blir sååå arg. Vissa personer är såå sjukt patetiska att det finns inte. Visst, allting i livet behöver inte vara varken eller. Men ibland så måste man ta ställning. Du kan inte äta kakan och samtidigt ha den kvar. Blir så jävla less!! Men hejdå då, fine for me. But let it be that way thanks!!! Men det går tydligen inte in hos vissa...

Banjobben idag då. Började med hästen jag pratat om innan. Tänkte rida allting direkt men blev 2ggr. Först 3 bakvarv lugnt, sedan 2140m. Gick långsamt plus han tappade spänsten precis innan mål och gick över i pass bak, efter några steg blev det runtom och efter ytterligare några så tog han några galoppsteg. Trodde han blev trött. Men han flåsade knappt efter. Så vi bestämde att jag skulle rida 2140 med honom igen. Men när vi passerat ett varv stod klockan på hans rekordtid typ.. Så red bara 1140m. Men han kändes mycket finare då - ett par boots och upp-smackning var vad som behövdes!!

Nästa jag red var ett kallblod. Han kändes jättefin i bakvarv. Men i rätvarv tar det aldrig lång stund innan han tappar allt och slår på galopp. Så blev väl 3-4 galopper totalt. Testade vända upp honom 200m igen efter allting, gick bra 100m sen tappade han allt igen. =/ Men var typ väntat..

Ska rida horse numero uno igen mest troligt nästa tisdag på banan igen. Vill känna att han klarar av att gå kvaltiden konstant i 2140m bara. Även om han gick himla fint ett varv nu så är det annat att hålla ihop sig i två. Inte för att jag tror det kommer bli några problem, har ridit betydligt "svårare" hästar.

Det var i alla fall grymt som faaan att rida igen!!! Shit vad kul det var: ) Jovisst var jag lite ringrostig, men inte på det sätt jag hade trott. Sits och allt sånt kändes himla fint! Strul med klockan kan väl räknas till det ringrostiga;) Visst kändes det i benen, men inte så farligt. Lär ha skön träningsvärk i några dagar hoppas jag dock nu:) Men kände när andra hästen låg på lite, att det genast blev jobbigare. Det är ju inte alls jobbigt att rida en lugn häst, men så fort de börjar ligga på och armarna ska användas börjar svetten lacka. Så köra lite armar på gymmet på det här såå..



Always expecting the best

Nu är jag hemma igen!! Red 2st. Gick väl helt okey ändå. Hade kunnat gå sämre, hade kunnat gå bätre. Kom hem och fixade stallet direkt. Nu äntligen ska jag hoppa in i duschen. Bloggar mer senare och berättar om allt!!..



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Seems Good

Goodmorning everybody!! Det var faktiskt skönt att "tvingas" kliva upp "tidigt" idag. Hade klockan på 07.33 men kom inte upp från sängen förrän kl 8. Nu håller jag på att fixa mig lite. Om en timme kommer han som har hästarna hit och hämtar mig. Den här dagen kan bli en mycket bra dag. Jag hoppas jag verkligen insett det och njuter av den isåfall.

Har inte berättat vad pappa sa igår när vi var ute i stallet. Danc ska ju på återbesök på kliniken i veckan, det har då gått 2 veckor sedan behandlingen. Om allt är okey - vilket jag inte skulle förstå varför det inte skulle vara - så hade han tänkt kört henne lite på banan i samma veva. Inget jobb, men hon ska få sträcka ut lite. Se och känna hur hon känns bara. Men igår sa han att jag kunde få rida henne. Den hästen är han jätterädd om så det betydde enorm mycket för mig. Och bäst av allt - att han vill att hon ska ridas innebär att han är positiv för fler montèstarter ; )

Näää här kan jag inte sitta nå mer. Måste släppa ut brudarna nu och ge dem lite hö. Sedan plocka iordning de sista grejerna och äta frukost. Skriver när jag kommit hem, och då är jag förhoppningsvis väldigt glad och trött!


RSS 2.0