For the first

Nu skriver jag första blogginlägget från min nya dator : ) Var som sagt till Birsta idag. Köpte för en gångs skull inte så mycket (datorn gills inte hehe). Köpte en bh från h&m (har en vit och rosa likadan redan) och en massa proteinbars (Både Isostars och Swebars).

:D Imorn bitti ska jag åka till Bergsåker - rida banjobb med blivande montèstjärnan plus kanske en häst till (?). Kommer få grym mjölksyra i benen samt grym träningsvärk dagen efter - me like!! Imorn är det nämligen exakt 4 veckor sedan jag red (tävlade då på Gävle). Behöver jag säga hur mycket jag längtar tills imorn ?? ;D



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Big In Japan

Morgonpromenixat o fixat stallet. Fixat mig, sminkat mig rätt mycket, rätt kul.. Nu väntar Birsta och Tacobar - haha!: )

Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Want you so bad

I just want you so bad -You just don't see it ?? Or you just now want to ??



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Up ahead!!

Jag skäms...Jag skäms när jag läser det näst senaste inlägget...Hur kunde jag ?? Aja... It's not how you fall, It's how you get back up!! Idag har varit en lugn, seg och trött dag; seg morgonpromenix, fixat stallet, sett trav, pluggat lite.. Dock sett 2 bra filmer nu ikväll - Dear John och En Djävulsk Romans.

Imorn ska vi till Birsta, jag ska köpa mig en egen dator - finally! Nope jag har egentligen inte alls pengar till det men..Behöver verkligen en!.. Ska köpa nya lösnaglar och hårtoning med tror jag, plus en massa proteinbars :p Sponsra någon ?? 

Ska ringa blivande montèstjärnans ägare imorn med. Hoppas på banjobb med honom och en till på måndagmlorgon! På tisdag blir det gymmet - längtar redan. Sen blir det gymmet varje dag förutom på helgerna för det går inga bussar på helgerna... Dancing ska på återbesök på kliniken mest troligen på onsdag, så inget gym då.. På fredag har jag dubbel körlektion med min förra körlärare. Måste plugga mer kör-saker inför det. Måste.



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Stupid head

Jahapp!!.. Hann bara ha en bra dag och sen är jag nere på botten igen... -.- Men jag slutar aldrig ta mig upp.
Nej!!! Ger inte upp!!! Men blir grymt less på mig själv såklart. Så himla onödigt, blir helt slut av allting bara ju . . .
Gymmade alltså inget igår. Gjorde inget igår. Noll.



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Today was a good day

Nu ska Angelica skriva postitiva saker, för hör och häpna - Jag har haft en bra dag idag! Ja det har jag! : ) Såhär har dagen sett ut lite kortfattat:

Morgonpromenix
Fixade stallet
Pluggade som hastigast
Bussen in till stan
Gymmade =)=)=)
Handlade med mamma
Köpte med mig Subay hem - yummie!
Fixade alla 3 brudarna
Såg på dålig tv samtidigt som jag pluggade
Läst lite bloggar o ska snart sova . . .

Imorn blir det upp o hoppa, äta frukost o göra sig iordning. För ska ta 10-bussen in till stan och gymmet!! Ska fokusera på cardio och ben imorn, förutsatt att knäet är okey vill säga. Sen ska jag njuta av en låång (så lång jag kan stå ut) stund i bastun. Sedan blir det stan med min söta lillasyrra. Är grymt sugen att kika förbi hos tatuerarn för att boka tid för navelpiercing - ähh vad väntar jag på ?? Klart jag ska - you only live once.

Proteinbars o sen sängen! Goodnight!



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Skönt

ÅHH såå skönt det var att gymma!!: ) Körde först 15min på gångbandet som uppvärmning. Hastighet 7.0 och lutning 7.0. Sedan blev det ett helkroppspass. Men ändrade lite från det jag skrev igår. Körde sedan 15min intervaller på en Crosstrainer. Totalt tog det ca 70min allting. Ska mest troligt gymma imorn igen. Det är ju skoj! Funderar på att köra ben då...



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Go hard or go home

En kort morgonpromenix, fixat stallet.. Nu sitter jag här, men det ska jag inte göra länge.. Ska sminka mig and so on, äta, plugga lite, sedan dra in till stan och gymmet. Handla lite innan jag åker hem. Mina 2 beroenden; Coca Cola Zero och proteinbars är slut =/ Jag har fortfarande ont i nacken och i axlarna - bad! =/ Har inte så mycket mer att skriva just nu... Later!



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här


<img src="http://ads.frossle.com/imp/18763-10470-12798/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/18763-10470-12798/" target="_blank">Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här</a>

Mitt gymupplägg

Imorn börjar jag gymma. Minst 2ggr per vecka ska jag köra. Blir därför helkroppspass. Dessa övningar tänkte jag köra per muskelgrupp:

Bröst: Bänkpress & Flyes

Ben: Knäböj & Benpress

Rygg: Marklyft/latsdrag & Ryggresningar

Axlar: Militärpress

Armar: Bicepscurl med stång & Pushdowns

Mage: Vet ej, men tex Situps på boll

Tänkte köra ungefär 3-4set på varje övning. Ha så pass tungt motstånd att jag endast orkar köra 10-12st reps på varje set. : )



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Påbörjad ridning med blivande montèstjärnan

Wiho!!! Ridit en skogstur nyss med blivande montèstjärnan på 80min. Ska kanske rida honom i helgen. Sen blir det snart banjobb - måndag ?? Sen är det kval och kommande lopp att se framemot - jiha!!; )

Det har inte blivit mycket plugg idag. Hann ju inget innan. Men måste ta tag i det nu. Sen fixa gymupplägget inför imorn!



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

High on life var det

Sov helt okey inatt. Men känner att jag ändå ligger efter med sömnen...

Har hittills morgonpromenixat, fixat stallet och ringt 2 samtal. Ringde först och pratade med "hästägaren". Ska rida en sväng i skogen idag i em!! Han skulle ringa upp mig lite senare. Ringde också och avbokade körlektionen jag har imorn. Och fick en ny inbokad nästa fredag med min förra körlärare. Tidigt som bara den på morgonen, men lär mig verkligen av att köra med henne så kände jag var tvungen att ta den. Okey jag ska erkänna... Ska inte ljuga för er som läser det här eller för mig själv... Bara det här känns jobbigt... Why liksom ?? Har ju gjort såå mycket mer i livet.. Det här är ju inget egentligen... Don't get it ?? Men nu ska jag tamefanimig ta mig över den här tröskeln. I don't care how it feels. Ska knuffa undan de där jäkla känslorna som bara ställer till det...
Nää nu ska jag ta och äta. Sen inte göra så mycket mer än plugga körkortsteori och läsa bloggar, tills han ringer. Kallt är det dock ute idag - burr!! Kommer frysa =/ Sen när jag kommer hem ska jag planera inför gympasset imorgon. Vilka övningar jag ska köra osv. Skoj!

Ikväll ska det tydligen vara ett inslag om montè i livesändningen från Solvallas V64-tävlingar. Kul! : ) Får inte missas!



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Imorn händer det grejer

Imorn händer det grejer!!:p Haha needå. Men ska ringa ägaren till (förhoppningsvis) min blivande montèstjärna. Om det går bra jag kan komma och rida honom imorn så ska jag göra det. Inge avancerat, men ändå sitta på en hästrygg! Inte gjort det på över 3 veckor så . . . Blir det inte så imorn så ska jag åka in till stan och gymma!!.. Annars gymmar jag på torsdag.. Sitter nu och funderar på om jag ska avboka körlektionen jag har på torsdag eller inte..Hmm.. Tål att tänkas på!!...

Neee proteinbars och sova nu... Katjing!



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Cashewnötter

Då datorn dog nyss - mitt i allt pluggande - så passade jag på att testa mag-övningarna jag skrev om i inlägget innan. Kunde dock knappt göra sista, för dålig balans eller för svaga armar bara ?? Så körde så gott jag kunde men bara 1min istället för 2. Inte mycket till träning menmen. Behöver heller inte vila 1min mellan allting tycker jag.

Käkat lite cashewnötter nu - det är sjukt gott!! Ska göra färdigt testet jag sitter med nu och sedan duscha. Är så jobbigt att bara sitta och plugga. Blir så stel i nacke och axlar och allting. Ut och borsta Lolita sen och fixa undan det hö som finns kvar.



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Träna magen som Beyonce

Fick btw nyaste numret av Fitness Magazine igår (har börjat prenumerera - love that journal!). Var bland annat en artikel om Beyoncè Knowles, om hur hon håller formen. När hon är på turnè och långt från gymmet brukar hon köra ett 12-minutersprogram, som enligt henne själv gör underverk för magmusklera. Det programmet fanns med i tidningen:

1. Raka situps i en minut.
2. Ligg ner och "cykla" med fötterna i luften, en minut.
3. Vila i en minut.
4. Situps åt vänster i en minut.
5. Situps åt höger i en minut.
6. Vila i en minut.
7. Plankan i en minut.
8. Vila i en minut.
9. Plankan igen, i en minut.
10. Vila i en minut,.
11. "Captain's chair" i två minuter.

Will try it later! ; )



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Kvarg + havregryn

HITTILLS: Promenixat, mockat
NU: Kvarg + funlight + havregryn, läsa bloggar
SEN: Plugga, träna, duscha, plugga

Yes I'm disappointed. Not so wierd ?? So mean I really think. Really.




Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Naturgodis

Puuhh...Såå jobbigt livet kan vara ibland... Precis ätit kvarg + funlight + havregryn. Och sitter här med en påse naturgodis (dock bara cashewnötter i - men gott är det..!)..

Haft en jobbig kväll... Men det behövde jag känns det som. Är bara jag som kan ändra allting. Jag bara tänker och tänker och tänker, men det blir ju aldrig något av det hela ?? Letat jobb idag.. Och det var fan inte smart av mig att hoppa av gymnasiet.. Kommer inte kunna få ett vanligt jobb ju ens :p Men jag kommer försöka såklart. Klarar jag inte det så ska jag studera. Kommer klara mig på studielånet. Vet ungefär vart jag vill bo, är inte så jättenoga. Sen kan jag under tiden söka jobb. Plus rida montè och styrketräna. Kommer ha fullt upp. Dock känns det inge lockande med studielån för att plugga in gymnasiet...... Men den smällen får jag helt enkelt ta. Men det är först slutet av detta år/början av nästa allt detta kommer ske. Och tills dess är det bara göra det bästa av allting. Punkt.

Imorn blir det mest troligt dock ingen förändring. Ligger efter med sömn, och nu när nacken börjat jäklats känner jag mig allmänt seg, trött och slut. Så blir väl plugga imorn bara. Finns dock en liten chans jag vaknar pigg och glad, isåfall ska jag ta mig in till stan och gymmet. Annars blir det åtminstonde en gång denna vecka. Ska (ja jag SKA) ringa hästägaren till blivande montèstjärnan på onsdag/torsdag/... Onsdag om jag inte ska gymma då. Måste försöka lägga in något varje dag, helst. Måste börja göra saker.

Måste köpa en egen dator. En billig. Helst rosa. 10-13tum. Någon som har någon idè på en bra ??

Ska snart sova... Och joo jag ska äta några Isostars innan - trots att jag nyss åt... Vill göra det... Borde verkligen bli sponsrad - jaaa......



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Ledigt jobb på gym i Sthlm ??

Jag har ta-me-fan-i-mig nackspärr idag!!! =/ Usch! Men pluggar på så gott jag kan ändå. Precis ätit kvarg plus havregryn. Kanske kör mage lite senare, eller så skippar jag det helt.

Bestämde mig typ nu i helgen att jag ska satsa på att flytta till Stockholm igen. Eller Sthlm-city blir det inte direkt (skulle vilja, men vill inte ens tänka på hur dyrt det skulle vara att hyra en lägenhet där). Men någonstans där nere blir det. Innan detta år är slut så ska jag flytta!! Så är det bara, annars vet jag inte vad jag gör. För då ska jag bara ha det där satans jävla körkortet - haha! Men jobb ?? Måste söka jobb. Jag skulle vilja jobba som receptionist på ett gym typ :p
Något som vet om något gym i Sthlms-området som söker personal från och med årsskiftet ungefär ?? Eller någon som vet om någon bra sida där man kan söka jobb ?? :)



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Lolita Lord

Min absoluta favoritälskling<3 Skulle aldrig klarat eller klara mig utan dig. Du kommer alltid ha största platsen i mitt hjärta. Kommer aldrig överge dig. Du ska följa med mig den dagen jag flyttar härifrån, så är det bara. Puss älskade vän<3



HITTILLS: Promenix, mockat, gosat med Lolita...
NU: Plugga, läsa bloggar, äta
SEN: Träna, om inte nacken gör för ont ? Har ont i nacken -.-

Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

Vi som vill, vi kämpar för det

Vi som vill, vi kämpar för det!!..



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

NY DESIGN ÅT ANGELICA

Hejhej!
Som ni ser så har bruden fått en ny header, och lite ny design i huvudtaget. Hörde att hon blev super nöjd och då blir man ju helt varm inne i hela kroppen!

Jätte kul att hon ville ha min hjälp :)  Vill ni ha det också!? Besök mig då på http://onefabulous.blogg.se


Nya tag

Okey ibland måste man verkligen nå botten för att kunna ta sig upp igen. Får väl låtsas/försöka inbilla mig att det var något sådant jag försökte åstadkomma igår. Så nu är det bara en vändning som gäller. Grymt less på den här skiten. Har tänkt ännu mer. Men nu är det slut att bara drömma, måste försöka se realistiskt på allting. Men ingenting är omöjligt. Vet jag kanske har höga mål och vill mycket, men har något att jobba för i alla fall. Om allting blir som jag vill så kommer jag bara bo här året ut, och det känns mycket bra. Ska tills vidare försöka göra något varje dag; gym/körskola/rida(vill jag ju).. Nej det blev ingenting med blivande montèhästen denna helg. Men ska prata med ägaren här i dagarna. Kan inte bara gå och vänta på att allt ska bli bra, för det blir aldrig bra. Bättre att från och med nu bara börja bygga upp bra saker. Som jag håller på just nu så bryter jag bara ned mig själv, mitt liv, allting. Och jag bryr mig inte nu vad andra tycker/tänker/själv vill. Från och med november månad ska jag börja tävla i montè igen. Punkt! Har mest troligt hittat en sadel på 500g. Och dummar jag mig inte alltför mycket innan dess så klarar jag nog av att inte överstiga 70-gränsen i alla fall. Allting något.



Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här

<img src="http://ads.frossle.com/imp/18763-10470-12798/" style="width: 0px" /><a href="http://ads.frossle.com/click/18763-10470-12798/" target="_blank">Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här</a>


Vill du ha mer trafik till din blogg ?? =)

Vill du ha mer trafik till din blogg? Klicka här


Psykbryt

Okey jag visste att jag var totalt dum i huvudet. Men att jag skulle dubbla det ?? Nyss. Igen. Hur fan kan jag ?? Försöker jag riktigt nå botten eller vad är det frågan om ?? Om det verkligen är sant att man måste nå botten för att inse hur illa det är, kunna vända allting såå... Grattis Angelica, grattis!! Du har precis gjort det!!!

Punkt

Fick 'post' från Svensk Travsport idag... Var en förnyelse av min montèlicens som ska skickas in. "Den där behöver väl inte du skicka in ens"... Svar: Jooo det behöver jag! Och det ska jag! Jag är mycket snart i form. Ska köpa en ny montèsadel och allt.. Sen så börjar jag tävla igen. Punkt!!

Tränade nyss mage
. Blev inge mer, för tappade totalt fokus efter det där. Vet jag är lättpåverkad men.. Jag förstår inte hur dem tänker ?? De har alltid trott att montèn är dålig för mig. Hur då som ?? Innan hade jag montèn. Nu har jag inget. Hur kan det vara bättre som ?? Förstår det inte. Det går inte ihop för mig. Jag mår sämre än nånsin nu för jag saknar det såå mycket att det gör ont!!! Så vad är bäst, montè eller inget ?? Allting flyter på lättare när jag håller på att tävla, så har det alltid varit. Men nu då ?? Är värsta downet nånsin just nu. Och när är det jag inte tävlar ?? Joo nuu! Så bara lägga ihop 1 + 1, hur svårt kan det vara att förstå det ?? 


Gimme A Bottle

Precis ätit kvarg och havregryn - gott som alltid!! Nu börjar det bli riktigt kallt ute - usch!! =/ Ska dra igång med körkortspluggandet nu. Igår var jag faktiskt rätt effektiv där. Måste vara det varje dag!!

Igår såg jag att anmälningslistorna för december kommit. Inte ett enda montèlopp finns för Dancing då heller  Men likabra det kanske.. Slipper jag tjata på pappa om det..

Är såå sjukt jävla tävlingssugen att det inte är sant!! Men... - Ej i form ännu !! (faaan) - Skulle helst behöva köpa en ny sadel innan jag börjar tävla igen... - Har inte ens börjat rida hästen jag är på G med

Jo som jag skrev så har jag en blivande montèhäst på G. Bara jag inte segat för mycket nu med att börja rida honom. Tänkte höra av mig till ägaren imorn och fråga om jag kan komma och rida i helgen. Han är ju riden tidigare, tror tom att jag har ridit honom för x antal år sedan ?? Sedan har han även testats att montèkvala. Men han blev struken för oreglerighet ?? Men han är en himla fin häst som jag tror kommer funka finfint. Och tror även att vi kommer passa varandra mycket bra. Han gör hela tiden bra sulkylopp tycker jag. Tycker dessutom han är bättre än sin klass. Så montè tror jag skulle bli kanon!!.. Såå hoppas verkligen inte jag segat för mycket nu som sagt.. Skulle må bra mycket bättre i mig själv av att börja rida igen!!! Minst sagt.

Är väldigt tråkigt allting just nu. Vill 3 saker mer än något annat. 1. Tävla. 2. Träffa en väldigt fin kille. 3. Gymma. Vad av det gör jag då ?? 1. Mockar och borstar Lolita - haha. 2. Smsar i alla fall med honom  . . 3. Promenader och lite hemmaövningar - yey så stor och stark jag blir!! Aja se det positiva i det negativa ?? Dock sjukt med ****** hela jävla tiden... BLÄ!



Gym-upplägg . . Need help!!=)

Ännu mera kvarg och havregryn i magen - mm!:)

Som jag tidigare skrivit så ska jag börja gymma till veckan. Men eftersom det är tar ett tag att ta sig in till stan; buss/bil, så kommer jag inte göra det varje dag direkt. Helst skulle jag vilja 3-4ggr i veckan, men kommer nog få nöja med med 2ggr i veckan. Så nu sitter jag och funderar på hur jag ska lägga upp det ?? Köra igenom hela kroppen varje pass ?? Eller dela upp kroppen på 2 och köra 2ggr i veckan såå ?? Och isåfall hur ska jag dela upp den ?? Kan också tillägga att jag inte alls är säker på att jag kommer kunna klara av många benövningar just pga mitt knä... Sen är nästa fråga vad jag ska köra för övningar för varje muskelgrupp ?? Runt 3 övningar/muskelgrupp är väl normalt ?? Antal reps och set då ?? Jaa..Ni ser ju själva:) Allt de sistnämnda löser sig, det bara blir något i värsta fall. Men hur ska jag dela upp kroppen som på 2 ggr/vecka egentligen :S


Enjoy ?!

Joo meen viisst!! Bara för att det finns en jäkla massa att fixa, som ska bli bra, som ska bli normalt...Bara därför ska allting bort ?? Tills vidare ?? Vadå, tills dess ?? Vet att jag är en stor bidragande orsak - det funkar ändå inte för tillfället..Men vad faaan... I don't like this!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men i helgen ska jag göra ett fösök med en sak i alla fall. Det har jag bestämt. Och blir det som jag vill med det såå har jag i alla fall något. Hur fan kunde jag ens klaga förutom som ?? Nu är det ju 2750957329052409 ggr värre. Aja man kanske lär sig att njuta nu..Så nästkommande gånger man har det bra, så kanske man passar på att njuta..... Man kan ju alltid hoppas..


Sounds good . . .

Mockat . . . Nu ska jag äta kvarg + funlight + massaaa havregryn - SMASK!! Sen plugga körkortsteori tills jag inte orkar mer. Sen träna mage + rygg + armar. Sen plugga mera . . . -.-



Getting the worse

Morgonpromenixat - knäet kändes bättre idag, wiho! Peppar, peppar... Blir skitkul (haha) att mocka idag och imorn; Hästarna står inne idag och ska även göra det imorn. De andra 2 måste hålla Danc sällskap. Hon blev behandlad med cortison höger fram och bakkota, så därför blir det först box 2 dagar, sedan liten hage i ca 14 dagar. Beroende på om hon är "ohalt" sen eller ej.

New day - yey! Såg att min underbara Jolly inte kom med i loppet han var anmäld till på Ösund - synd.. Det krävs så himla mycket poäng i just deras klass (Dancing är i typ samma). Skulle nästan tro att det finns mest hästar i den klassen. Jag är så himla tävlingssugen att det gör ont =( Ångrar nästan av jag gav bort honom, men vart skulle jag haft honom då ?? Klarar inte av att ta bort Lolita - aldrig!!! Och hade heller inte klarat av allt strul som hade blivit . . . Aja, nu är det som det är. Känner mig som en säl idag - usch!! -.-


My man

Pitbull is really my man - he totally know what I like :p

Soon is this day over.. Feels soo good. Love new days. New opportunities. Makes about doing the right. For this is the end of this - just say, nomore. Cause tomorrow there is another "wonderful" day, all full of study for the licence. But for weeks I'll starts gym. Atleast try once. What feels bad about that is the time it takes to go all way to city and then back... But 2 times a week would be more than good!!.. I'm sad... Why do you wonder ?? I want to race. Miss it soo much that it hurts  


Not good

Såg precis montèloppet från Valla på atg-live.. Vill såå gärna börja tävla igen - åhh!!.. Ändå gör jag bara saker som tar mig längre och längre ifrån det jag vill - puckad , eller vad ?? -.- Men nystart igen då!! Som att det där var sista gången. Jag är tamefan i mig patetisk. Patetisk är helt rätt ord. Jag skulle behöva komma iväg, komma härifrån ett tag. Skulle iväg, men såklart passade jag på att förstöra det också. Postivt inlägg - nej!

Shot me please!!!

So fucking stupid!!! Alltså vad är det för fel på mig ?? Klarar mig tydligen inte längre än såhär - gaaah!!.. Jag hittar ju alltid något, och det kommer jag alltid göra. Ja jag mår skit!! Ja jag gör något väldigt dåligt därför att jag mår så som jag gör. Men jag hittar alltid anledningar till att må dåligt. I grunden är det att jag är missnöjd med mig själv - alla jävla dumma och felaktiga beslut som jag tagit - plus att jag är missnöjd över mitt liv/min livssituation just nu... Men istället för att göra något bra för det så gör jag bara fel och dumt!!... Förstör ännu mer - why not liksom ?? Sen efter det är det x antal personer som får mig att må mer än skit!! Och dem har jag sagt upp kontakten med. Men tyvärr så är det ju så att det innebär att jag nästintill inte kan hålla på med det jag älskar - montèn... Så nu mår jag dåligt över det istället. Har grinat några gånger de senaste dagarna för att jag saknar det såå jävla mycket!! Har börjat tänka på loppen jag ridit, hur underbart det var att vinna......

Det här suger verkligen just nu!!
Hörde att gymmet i stan har öppnat. Jag bryr mig inte hur mycket det kostar (är ändå fattig hursom) eller hur drygt och jobbigt det är, ska försöka komma dit 2-4ggr per vecka. Startar antingen på fredag (beroende hur jag mår fysiskt) eller så måndag nästa vecka.

This sucks!! Sov typ inget inatt... -.- Men jag ger inte upp!! Fan heller.. Det är så himla mycket jag vill i livet. Det här får bara inte ta över. Nejnejnej...

'305

Fick till lite träning i eftermiddags - mage, rygg och armarna - kanon! Annars har denna dag bestått av plugg, plugg och åter plugg ... :p Drygt, men har panik inför teoriprovet.

Imorn på eftermiddagen ska jag följa med Dancing tilll atg-kliniken. Hon har varit svullen i ett bakben i alldeles för många dagar nu, så det är dags att kolla upp vad det beror på. Hoppas på det bästa såklart!


Kvarg + havregryn

I perioder så bara älskar jag detta; Kvarg (Icas är mildast och därmed godast) + funlight + havregryn !! Skulle lätt kunna leva på det + Coca Cola Zero (och proteinbars ofc!;)) Try it!!;)

 


I think I know who I want

I think I know who I want. I'm pretty sure! And that makes me happy! Now it's just to make sure that I get what I want... And I will soon start - exciting!

Sov dåligt inatt, så sov därför lite längre. Proteinbars, promenix - var pigg, blir man piggare av Swebars än av Isostars eller vad ?? Köpte några Swebars igår när jag var inne i stan nämligen..Var rätt lägesedan.. Ska mocka nu, sen läsa bloggar, äta, plugga...


Thinking stupid again

Tränar ingenting idag...Typ magknip och ont i ryggen med... Utan anledning för en gångs skull, skumt.. Aja...

Fixat Lolita och pluggat. Fick en tanke ute i stallet. Funderar... Är det verkligen bra nu då ?? Kan iofs bli om jag ger det tid - vilket jag tänker göra. Men annars ?? Hmm... Blir inte detta som jag tänkt mig så undrar jag ändå.. Men har vissa gränser jag vill komma över först. För att känna mig mer säker. En gräns i tid. En gräns i annat. Helst med en bred marginal på bägge....... Joo så kommer jag faktiskt att göra. Måste bara känna att jag kan lita någorlunda på mig själv först, helt kommer jag nog aldrig göra. 'Cause I would still want to, I think... Vet att det skulle låta väldigt puckat i mångas öron. Men vad är inte puckat då ?? Jag ska köra mitt eget race - även om jag har fel bra många gånger. Don't wanna loose it. Miss it.


Kör ditt egna race!!

Sofi Lindberg är verkligen en stooor inspirationskälla. Och detta inlägg kändes verkligen mitt i prick för mig just nu. Håller verkligen med henne i det hon skriver, hon har bara såå rätt. Du hittar inlägget här om du inte läst det själv.

Hon skriver att det är så typiskt svensk att man inte får sticka ut. Och det har hon så rätt i. Jag har alltid fått höra att "det går över", "du kommer snart tycka annorlunda" - and so on - om mitt häst/trav/montè-intresse. Men nej. Fatta att det är något jag alltid kommer att gilla. Oavsett. Så är det bara. Något fel med det ?? Nää dåså.
Det Sofi skriver om är inte samma sak som jag relaterar hennes inlägg till, men det grundar i samma sak. Precis det hon skriver på slutet. INGEN ska få dig att sluta med något du tycker är roligt. INGEN ska någonsin tala om för dig vad som är okey och inte okey. Man ska inte ställa sig i ledet, man ska köra SIN GREJ. Vara sig själv och inte låta någon förändra dig. Om de runtomkring ska få bestämma så tappar man sig själv på vägen. Man ska göra saker för sin egen skull, inte för andras.

Tack Sofi för att du är så klok!
Önskar att alla kunde läsa och förstå det du skriver.. För alldeles för få tänker så som du gör.. Vilket är synd..


Så var det kört

..Från igår kväll; Just exakt i samma stund som jag verkligen började överväga... - Sammanträffande deluxe , ödet finns ?? .. Det är menat att ?? Känns verkligen så ibland alltså..

Ja och hur ska jag kommentera denna dag hittills då ?? Vet ej var jag ska börja.. Började med att försova mig (hur ofta har jag en tid att passa ?? Och när jag väl har det ska jag försova mig, just great - not!). Hade ställt kl på 08.59 (kan aldrig ha den på någon "hel klock-tid"). Vaknade kl halv 11 sen :p ... Så snabb morgonpromenix, fixade mig, åt, in till stan... Och hur ska jag beskriva körlektion i ord då ?? Ja inte vet jag men.. Första gången jag körde där kändes körläraren lite väl kritisk..Eller kändes inte som hon fick mig att tänka rätt, inga fel på henne alls egentligen..Men sedan efter det har jag kört med en annan och hon har varit jättebra..Hon var den som fick mig att förstå det där med "ned-växling" (som alltid varit mitt stora problem med körningen). Men nu ?? ... Fick inte köra rätt bil, så blev ryckigt som bara den.. Ringrostig visste jag att jag skulle vara men.. Han sa i princip ingenting. Jag var fullt medveten om att jag gjorde en massa fel (mest strul) men han sa ju ingenting alls om nånting (som hade med körningen att göra så att säga). Så vad göra nu ?? Jag vill höra vad jag gör fel så jag kan göra något åt det, jag vill fixa det här någon gång och då måste jag få hjälp... Kändes lite värdelöst att köra idag, en dubbellektion på 900kr och lärde mig ?? Aja... Kommer i alla fall med all säkerhet att ställa in den på torsdag. Sen är det max 2 dubbellektioner till jag kör. Har ju inte råd med allt detta ens - usch! =( Tur man har underbara föräldrar som kommer få ställa upp  Jaja nu orkar jag inte tänka mer på det där.

Precis ätit en jättegod kycklingsallad. Ska snart ut och fixa brudarna (Pops at least). Sen ska jag träna lite (mage - rygg och armar med om jag orkar - i alla fall), sen plugga. Teoriprov den 24 november - check! Uppkörning den 1 december - check!


Little lady

I've tried it so many times before - and I know that I don't like it. It's not good. Nothing is good with it, just bad. Don't like it, don't want it, don't need it. Please think now...!... Okey easy. Just easy. Det jag tyckte kändes "jobbigast" innan (av de som känns jobbigt), är inte ett problem längre just för denna gång i alla fall. Så borde känna mig lite lättad, och det gör jag också..Bara försöka hitta den känslan lite djupare såå.. Relax now pls!...

Dubbel-körlektion (oj vad jag tjatar om den) imorn kl 13.00 till 14.25. Ska ta bussen hem från stan med Anna. Hon slutar kl 15. Antingen tar vi 15.30 bussen, eller så går vi på stan ett tag och tar kl 16.15 bussen. Synd att det inte finns Tacobar i lilla Härnösand  Fast det finns ju i alla fall Subway numera, var inte igår man åt där direkt . . .


"Lev inte för att äta, ät för att leva" /Paow

Har tidigare undvikt "fjortis-bloggar" så som Kissie, Paow, Dessie, Foki . . . ?? Vet knappt vad de heter ens.. Men började läsa Paows av någon anledning.. Och gillar vad jag läser, både henne och bloggen är bra.. Därför blev jag lite förvånad när jag hittade detta inlägg. För hon kan väl ändå inte vara seriös ?? Hoppas verkligen att hon bara skrev sådär för att provocera... 2-3 små knäckebröd till frukost, naturdiet shake för klara sig till middagen och middag senast kl 19. Sen inge mer ?? Jag måste alltid äta något precis innan jag går och lägger mig (proteinbars 9/10ggr - haha), annars är det bara att glömma att jag kan sova... Och en hel dag utan mat ?? Jo tjena, det mår man ju jättebra av.. Så hoppas verkligen inte alldeles för många gick på det där (för jag antar att hon bara skämtade), för det blev nog inte så lyckat.. Allting i det där inlägget talade för okunskap.. Sen om det var medvetet eller ej kan jag inte svara på. Vad tror ni ??


Bad Romance

Morgonpromenad, fixa stallet, övningskört, tränat lite, sett montèloppet från Valla på liven, Spotify och bloggar nu . . . - my life sucks!!... Mår du/ni dåligt av att läsa att jag skriver det, så läs inte då - plättlätt!!.. Dubbel körlektion imorn var det . . .

Verkligen ingen som har en 500grams montèsadel att sälja ?? Nähepp...


So let me in, give me another chance

..Inte många ord jag kan få nedskrivet..Även om jag tänker väldigt mycket - som vanligt - och en massa nya tankar väckts.. Jag har som vanligt ställt till det..Varför måste jag jämt förstöra allting ?? Var verkligen på G att bli bättre "allting".. Var på god väg att komma på rätt sida av allting. Var väldigt nära en gräns, en gräns jag inte uppnått på hela tiden..Hade jag tagit mig över den......Jaa då j*vlar - lycka!!..Det hade varit den största motivationen jag nånsin kunnat fått..Hade varit för glad för att förstöra allting igen då..Vet att en vecka inte är någon lång tid i livet, det man gjorde för en vecka sedan är inte såå längesedan..Men för mig vore det stort... Men jag ljög lite..Den största motivationen, räddningen, vore ändå det jag total-sumpade, igen...Återigen...Why ?? Why do I have to do that all the time ??.. Egentligen borde jag förstått att det skulle hända.. Men det värsta är att jag faktiskt trodde att jag skulle klara det denna gång, trodde allt skulle bli bra nu.. För finns väl alltid ett slut på allting ??.. Och jag hade hoppats att de slutet var nu, och början på något nytt var på G.. Men vad gör man ??.. Joo jag laddar om, taggar om! För nej jag tänker inte ge upp. Hoppet är det sista som överger en... Right ??... Jag vill ju såå mycket.. Vet precis hur jag vill ha det.. Se det som motivation då och sluta förstöra allting exakt hela j*vla tiden - OK!


Revolutionary Road

Revolutionary Road - sitter och ser den på dvd igen nu..Sett den en gång tidigare med Anna, men ser den igen nu.. Den var något tråkig till en början, rätt skum film.. Men blev bättre och bättre. Helt klart sevärd  Jag tycker om Leonardo DiCaprio. Har bara sett bra filmer med honom. Den bästa är Shutter Island - som förövrigt är en av de bästa filmer jag sett.

How is the shape ?? Not good. Seg morgonpromenix igårn, kortare morgonpromenad idag - också seg:p ... Körde lite muskelövningar sedan, som jag ska försöka få in helst varje dag nu; några magövningar, den enda benövning jag kan (pga knäet), några ryggövningar och sedan det vanliga med hantlarna för armarna - skönt!!..

Kommer avsluta denna dag med en proteinbar (Isostar Recovery - mm!! Har bara en kvar såg jag - hick buuää..) och/eller chokladkvarg. Sen sova... Imorn ska jag försöka köra lite bil (för andra gången sedan olyckan), för på måndag har jag dubbellektion på körskolan. Försöker vara positiv och "se fram emot det"... Ska få en ny körlärare nu för den jag haft innan hon skulle tydligen sluta ?? Synd för jag tyckte jättebra om henne. Men han jag ska ha nu är säkert bra han med. I övrigt är det en superduper-tråkig dag imorn som oftast. Men bara att stå ut, vad ska jag göra liksom ?? ... So far away from my dreams... But I have to start somewhere..


Chocolate

Inte många rätt på V75 idag heller. Men jag hade spikat vinnaren i V75-4, en 8%...Det ni!;)

Precis ätit pannkaka med chokladkvarg - försöker stilla chokladbegäret . . . Ska ut och damma av gammgumman nu tänkte jag. Sjukt kallt ute, så får se om jag dammar av ett av hennes täcken också..Men samtidigt så vill jag att hon ska sätta ännu mer päls först, plus har man en gång börjat med täcke så måste man fortsätta (tills våren, usch länge dit)...

Trying not to think so. But it is hard. And it does'nt getting any easier...


Not the only one

Inte så mycket som står i denna blogg ännu...Tills vidare kan ni kika in i min förra (använder den dock fortfarande) blogg: www.metrobloggen.se/sugarrush


Tjäna pengar på bloggen!!..

Ni ser väl alla annonsen där uppe ?? Klicka på den..Har ni en blogg så skulle jag föreslå att ni registrerar er där..Annars så klicka bara - for me...;)



Montè-SM

Superduktiga Linda S Hedström vann montè-SM på fina montèhästen Lanxess Palema!! Stort grattis till dem!! Nelle d'Amour hade för långt fram, men gick jättebra och blev 2a.

 


RSS 2.0