Skjut mig !!!

Mitt huvud sprängs !! Fy fan vad ont jag har =/ Har haft ont sedan igår morse. Fy fan =/ Så kortade ner morgonpromenaden till ca 45min. Körde mitt nya träningsprogram för första gången igår - Bröst och mage. Gick bra, men hade träningsvärk redan. Har ännu mer idag.

Ska på arbetsintervju mitt på dagen idag. Vore kanon om jag fick det. Har jobb hela sommaren då, plus varannan helg 2st månader till våren. Men plugget går skit. Kan inte plugga när jag har såhär ont i huvudet heller. Aja...

Ska fixa mig och sen åka in till stan:p

Idag blir det förresten armar på gymmet !!


Time for hardcore

Tjabba !! Hade en riktigt trevlig helg. Gym blev det fredagkväll och lördag på dagen. Totalvila i söndags - hate it, men men...

Igårkväll på gymmet blev det lite allt möjligt. Gymmade tillsammans med baby som lärde mig en massa övningar för precis hela kroppen. Sedan hjälpte han mig att göra ett nytt träningsprogram som jag ska börja köra med idag. Delade upp det såhär: Bröst och mage, armar, axlar och mage, ben och rygg. Men kanske ska dela upp ben och rygg i 2 olika pass senare, får se. Jättebra blev det i alla fall =) Idag blir det bröst!!..


Happy

Körde Bröst och Mage igår kväll på gymmet !

Bänkpress i smith
10x3 på 20kg

Sittande bröstpress
10x3 på 20kg

Flyes
8x3 på 7kg

Bröstmaskin
10x3 på 20kg

Hängande benlyft
15x3

Magmosaren
15x3

Mage
15x3

Sittande mage
23x3 på 20kg

Avslutade med 30min på bandet !!

Igår kväll var en bra kväll ;)
Ska snart dra till gymmet för att köra biceps/triceps. Fick till en morgonpromenix på ca 60min också, i kylan =/
Ikväll blir det trevligt. Hela helgen blir trevlig, ska ej vara hemma;)


You and me

Tråkig kväll ikväll =/ Menmen man ska ha sådana också !! Idag har jag jobbat !! Drog till gymmet efter det. Såhär såg passet ut (Rygg och axlar).

Chins med ass
10x3 på 35kg Vanligt grepp
10x3 på 35kg Smalt grepp

Ryggres
13x3 med 5kg
13x3 med 5kg (Blev i 2 olika omgångar typ)

Chins medd ass
7x3 på 30kg Vanligt grepp
7x3 på 30kg Smalt grepp

Sittande rodd maskin
8reps på 50-45kg
10x3 på 40kg

Hantellyft sidorna
13x3 på 3kg

Hantelpress
8x3 på 5kg

Hängande benlyft (mage)
15x5

Avslutade med 30min på bandet !!


Benpasset igår !!

Knäböj fri stång
15x5

Utfall på stepup-platta med fri stång
10x3 / ben

Tåhävningar
15x5

Sittande benpress
10x3 på 80kg

Ben abductor
10reps på 40kg
10x2 på 45kg / ben

Hängande benlyft
15x5

Plus bandet i 30min !!

Tired of being sorry

Idag jobbar jag !! Från morgon till eftermiddag, sen ska jag dra till gymmet ikväll och köra rygg och axlar. Körde ben igår och en magövning. Körde biceps och triceps i måndags. Idag blev det ingen morgonpromenad pga jobbet, men kör ju som oftast 30min på bandet efter varje gympass, så får lite motion idag ändå. Går ändå inge fort nu på vintern, så morgonpromenaderna gör nog inte så mycket nytta ändå. Men ett skönt sätt att börja dagen på är det.

Får se om jag hinner skicka in en inlämningsuppgift nu innan jag fortsätter jobba. Skrev färdigt en på engelskan igår, men den måste renskrivas på dator och skickas in också.

Jag tycker VÄLDIGT bra om en person. Men det är ändå svårt. Varför ska jag tänka så mycket ?? Känner mig osäker, så svårt att lita på folk =/ Men det är bara att välja, antingen så gör man det eller så gör man det inte. Kan inte gå runt och vara rädd för att bli sviken hela tiden.


Fucked up !!

Fucking life - fucking me !! Fy satan vad kallt det är då, höll på att förfrysa nyss när jag var ute och gick =/ Aja nu måste jag plugga...Fan vilken panik jag har över det, ligger efter som satan. Men blir sisådär med plugg idag med, ska ta tag i det riktigt imorn. Måste!! Men blir lätt så jag fastnar i musiken istället, men utan musik kan jag inte plugga alls !! Fast riktiga problemet är väl att jag gör annat än att vara hemma och plugga...Aja flyttar snart !!

Gymmet ikväll !! Ska köra armar. Önskar jag kunde träna helt ensam på natten typ. Gillar natten. Gillar mörkret. Gillar att vara ifred. Gillar när det är svalt och tyst (förutom musik dock, älskar musik!!)....


You are not what happened to you , you are what you choosed to be !

Rolig helg som fan !! Ända tills nyss - FAIL som FAN ! =/

Gymmade i fredags - rygg + 30min band. Gymmade i lördags - axlar, bröst och mage + 30min band. Plus morgonpromenader båda dagarna. Totalvila idag. Blää mår sjukt jävla illa =/


Woho !!

Oookey rolig dag !! Idag med, bra det för det behöver jag verkligen. För lite pluggande blir det dock, det är väl det enda =/ Menmen får hoppas jag hinner med det som ska hinnas med i tid, annars får det väl bli plugg dygnet runt ett tag =/

Skrev på kontraktet på söta lägenheten idag ! Lääängtar !!=)

Dagen träning - Morgonpromenad på ca 60min. Gymmet på kvällen, körde ben och lite mage. Såhär såg passet ut (försökte mig på lite vikter på knäböjen och utfall trots knäet, gick bra tills mot slutet då knäet gjorde något dumt =/ menmen har inte ont nu i alla fall):

Knäböj fri stång
10x5 på 10kg
10x3 på 20kg

Utfall fri stång på stepup-platta
7x3 på 10kg / ben

Tåhävningar
15x3

Sittande benpress
10x3 på 80kg

Vadpress (första gången jag testade / hittade den hehe)
15x3 på 10kg

"Ben abductor"
10x2 på 30kg
10reps på 40kg / ben

Bålrotation
3reps på 45kg
5reps på 40kg
8reps på 35kg
10reps på 30kg

Sittande mage
23x3 på 20kg

Magmosaren
13x5

Avslutade som typ alltid med 30min på bandet...Skönt!!

Men det känns ju mindre kul att det är någon som har koll på mig på gymmet...
Tydligen är jag inte så "snygg som jag tror". Och sen ska jag ha attitydproblem ?? Hmm oki... Väldigt bra att någon jag inte ens känner vet så mycket om mig... För det var nämligen mer än jag själv visste, och har aldrig hört någon jag känner säga så heller. Men du kan ju komma fram och presentera dig och hälsa, så ska du se att jag inte har några problem med min attityd i alla fall !!! Men frågan är vilket problem du har ?? Som måste studera någon person på gymmet, springa hem, sätta dig vid datorn och anonymt kritisera både utseende och personlighet. Sjukt eller vad ?? Aja, tur jag är van kritik !!! =)


It was only just a dream

SHIT vad dålig jag har blivit på att blogga !! Men jag har så himla mycket att göra hela tiden. Sitter nu med plugget. Engelskan. Ska plugga. Började dagen med att sova lite för länge. Tog sedan en promenix på ca 60min. Duschat, ätit. Nu ska jag plugga tills det är dags att fixa sig för gymmet. Lär väl åka dit vid 17-18 tiden som vanligt. Får se om jag uppdaterar senaste dagarnas träning innan dess.


Kost och träning igår

((PW ca 60min))
- Kvarg + funlight
- Kvarg och grynblandning
((GYM - Bröst och Mage + 30min band))
- Proteindrink Whey 80 Vanilj
- Kvarg + funlight
- Kvarg + en Swebar Fudge Crisp

Kvargberoende ?? ;)


Träningen igår

Morgonpromenad ca 60min

Gym sen em/kväll - Bröst och Mage !!

Bänkpress i smith
10x3 på 20kg
10x3 på 15kg

Sittande bröstpress
10x3 på 20kg

Sittande mage
23x3 på 20kg
10x3 på 25kg

Hängande benlyft
10x6

Magmosaren
13x5

Fällkniven
13x3

Bålrotation
3reps på 45kg
6reps på 40kg
8reps på 35kg

Avslutade med 30min på bandet !!


Amin Fayaz .

Vad dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen... Men det känns som jag har fullt upp hela tiden. Har kommit igång rejält med pluggandet , så det känns skönt. Träningen går helt okey nu igen , eller 2 senaste dagarna har den i alla fall gjort det hehe.. Blev biceps och triceps i tisdags och rygg och axlar igår. Idag blir det bröst och mage , och imorgon blir det ben !!=) På söndag blir det vila eftersom gymmet är stängt då =/

Jag har i alla fall fått en lägenhet nu (= Jag flyttar in den 1 mars. Sjukt skönt ska det bli , längtar som fan !! Har redan första kvällen där planerad;)

Nu ska jag plugga engelska tänkte jag... Skulle behöva städa lite på rummet också. Senare i eftermiddag/mot kvällen blir det gymmet , ska bli skoj !! Sen blir det mer plugg all night long !!;)


RSS 2.0